2789
عنوان

بی بی شریفه

227 بازدید | 9 پست

میگن دختر اما حسن مجتبی هستن که.  هر حاجتی. داشته باسی بهت میده.   نذر کردم اینجا براشون ختم. صلوات. بگیریم هر کسی هر تعدادی میتونه. بفرسته. همه برای هم دعا کنید بلکه خانم شفامونو بده و حاجت دلامونو بده

تا حالاتوی زندگیتون معجزه شده.  تا حالا شده حاجت محال بگیرین یا شفای مریض رو با چشم ببینید یا. بشنوبد

تو رو قران میشه منم دعا کنید خواهش میکنم.  زندگی برام شده عذاب من یکسال و نیم پیش عمل پلک کردم.  رد بخیه ها. ناجور مونده یه خط پهن سفید گوشه های چشمم. فرو رفتگی و برجستگی داره یه پلکمو بیشتر برداشته یکی کمتر حتی یکی از چشمام پتوز گرفته.  دکتر پوست زیاد رفتم درمان نشده عمل مجدد هم نمیتونم بکنم چون دیگه پوست و چربی اونقدری نیست ک بسه عمل کرد. کسی منو قبول نمیکنه ترمیم کننده هم خیلی زدم فقط.   معجزه میتونه کمکم کنه. تو رو قران دعام کنید

شمارو زیاد میبینم 

با اين نذرها تا آخر عمرت هم مشکل حل نميشه 

پاشو بیا تهران برو دکتر

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

الهی شفای عاجل بگیری

20 صلوات به نیت شما می فرستم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

متوجه نشدم یعنی چی که کسی قبولت نمیکنه؟؟

این عمل معمولا سن ۵۰ به بالا انجام میشه چرا سن پایین انجام دادی؟

به مرور بهتر میشه یکم 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

سلام عزیز دلم من نایب انواع ختمم و ختم ایشونو زیاد انجام دادم...من سال۹۶حرمشون رفتم و هیچ وقت یادم نمیره حجم بنرها و پرچمایی ک براشون زده بودن هرکس شفا میگرف ی بنر تشکر میزد بخدا جای خالی نبود خیلیا بحران‌زده بودن و فقط رو دیوار حاجتشون نوشته بودن .‌من خودم سه تاحاجت نوشتم رو دیوار و گفتم ی روز میام خطشون میزنم حاجتم گرفتم ولی آموز قسمت نشده...بعدها تو اینستا ی خانومی ازایشان و بزرگ‌شدن حرف می‌زد یادش افتادم همیشه فکر میکنم حاجتم از دونفر گرفتم بی بی شریفه حضرت عباس 

ی صلوات بفرس...خدابهت لبخند زد....
ممنونم

خواهش میکنم جانم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave