2777
2789
عنوان

خواستگارم بنظرتون بله بگم؟

393 بازدید | 23 پست

آدم خوبیه چشم پاکیه اخلاقشم خوبی تحصیل کردهست خیلی باهوشه و از همه نظر اوکیه خیلی وقته که مامانش زنگ میزنه برا خواستگاری من فقط یه مشکل باهاش دارم خیلی لاغره خییییلی زیاد و قیافه ی خیلی خوبی هم نداره بنظر شما چیکار کنم بله بگم تنها مشکلم باهاش اینه ؟؟

سرتا پا خزانیم‌🍂 اما دم از شوق بهاران می زنیم 🌸 سوال ریاضی فیزیک یا زبان انگلیسی یا فرانسوی داشتید بپرسید یا توی اون تاپیک تگم کنید

نه بله نگو وقتی مورد قبولت نیست 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بعدا مثل بعضی کاربرا نمیایید اینجا از بنده خدا ناله کنید و زندگی رو بهش تلخ کنید بله بگو

ولی اگه تردید داری نه

جدیدا کم ندیدم

یکی تیپ

یکی قیافه

امروزم یکی از هیکل شوهرش خوشش نمیومد

خوب فکراتوبکن

چن سالشه اخلاقاتون میخوره بهم  تحقیق کردین راجبش

اره سن و اخلاقامون بهم می خوره تحقیق هم کردیم خوبه خیلی وقته میشناسمش

سرتا پا خزانیم‌🍂 اما دم از شوق بهاران می زنیم 🌸 سوال ریاضی فیزیک یا زبان انگلیسی یا فرانسوی داشتید بپرسید یا توی اون تاپیک تگم کنید

🤣🤣🤣 دست پخت مادرش فاجعه ست ، اگه دست پخت خودت خوبه و ادمی هستی که به غذا اهمیت میدی بله رو بگو ، بعد ازدواج سر ۳ ماه میشه تانک ، پسر خاله منم همین بود الان اینقدر چاق شده که حد نداره 😁

بستگی به اولویت ها داره 

برای من‌چهره و اندام مهمه . اولویت اولم نیست ولی اگر خوشایند نباشه حتی اجازه نمیدم خونه بیان و حرف بزنن 

چون‌بعدا رد کردن به خاطر چهره کمی سخته برام 

🤣🤣🤣 دست پخت مادرش فاجعه ست ، اگه دست پخت خودت خوبه و ادمی هستی که به غذا اهمیت میدی بله رو بگو ، ...

واقعا ؟ یعنی غذا خیلی بخوره خوب میشه ؟

از من به شما نصیحت 

چهره‌ و ظاهر خیلی زود تکراری و عادی میشه 

من همیشه میگفتم عقلم به چشممه و شوهرم رو برای ظاهرش انتخاب کردم ولی یه وقتایی پیش میاد میبینم من که عاشق چهره شوهرم بودم چند روزه حتی تو‌صورتش نگاه هم نکردم 

ضمنا لاغری چاره داره ‌‌بعد از چاق شدن ‌پر شدن صورتشون خیلی تغییر خواهند کرد 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
شغلش چیه

دانشجو دکتراست

تدریس هم مربوط به رشتش انجام میده