2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام ‌عزیزم. نعمتی هستم مشاور محصولات مراقبتی پوست و مو. 

نه عزیزم یخ چه ربطی به جوش داره . شما باید روتین روزانه رو داشته باشید همراه با یسری محصولات مراقبتی. اگه تمایل به مشاوره داری. ما مشاوره رایگان انجام میدیم

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم . ویترین هر فردی صورت اون فرد.
سلام ‌عزیزم. نعمتی هستم مشاور محصولات مراقبتی پوست و مو.  نه عزیزم یخ چه ربطی به جوش داره . شم ...

سلام خانم نعمتی اخه جایی خونده بودم یخ خوبه برای جوش 

من فردا امتحان دارم و نباید ماسک بزنیم و صورتم یکم جوش و جای جوش داره میخواستم بدونم چه روش خانگی خوبی برای رفع سریع جوش؟

یخ سینوزیت رو تشدید میکنه

و حتی ممکنه باعث ایجاد سینوزیت بشه

معمولا علت جوش زدن بر میگرده به داخل بدن مثلا کبد 

سعی کنید علت اصلیش رو پیدا کنید 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
سلام ‌عزیزم. نعمتی هستم مشاور محصولات مراقبتی پوست و مو.  نه عزیزم یخ چه ربطی به جوش داره . شم ...

سلام و خسته نباشید میشه لطفاً به من مشاوره بدین! من پوستم خیلییی حساسه همه چی امتحان کردم انواع ماسک های خونگی ، پاکسازی پوست، حتی دکتر رفتم و یه ماه قرص اوراتان خوردم چند تا پماد بهم داد ، از تونر استفاده کردم، از ژل میکرودرم ، نئودرم ، و الان هم سنیره استفاده کردم ، اما صورتم خیلی حساسه سریع به همه چی واکنش میده ، قرمز و ملتهب میشه ، مخصوصا گونه هام. الان یه مدته از روغن بنفشه با پایه ی روغن بادام شیرین استفاده میکنم خوبه ولی هنوز اون قرمزیش هست . ضد آفتاب لوسل میزنم که خیلی هم گرون خریدم ولی هیچی روی صورتم تاثیر نداره، پوستمم یه حوریه که نه خشکه نه چرب،صیح از خواب بیدار میشم خوبه و شفاف همین که صورتم رو می‌شورم خشک و قرمز و ملتهب میشه ، راستی کلا جنس دوستم مخصوصا گونه هام پوست پرتغالیه همچین انگار سوراخه، ۲۴ سالمه و الان باردارم

سلام خانم نعمتی اخه جایی خونده بودم یخ خوبه برای جوش  من فردا امتحان دارم و نباید ماسک بزنیم و ...

یخورده پوست خیار بزار بمونه ممکنه تاثیر داشته باشه ولی نه تو کوتاه مدت . شما باید حتما روتین روزانه رو داشته باشی که به مرور مشکلت حل شه

سلام و خسته نباشید میشه لطفاً به من مشاوره بدین! من پوستم خیلییی حساسه همه چی امتحان کردم انواع ماسک ...

سلام ‌عزیزم. چشم . من درخواست دوستی رو اوکی کردم .‌‌‌‌‌‌‌‌بهتون پیام میدم یکم دیگه