2821
2789
عنوان

شوهرم🥺

342 بازدید | 13 پست

نزدیک به سی سالمه 

و شوهرم میگه بچه نمیخام 

من دلم پررر میکشه برا بچه آخه همش تنها خونه ام 

چطوری راضیش کنم اصلا دلش بچه نمیخادچطوری بعضیا میگن ناخاسته بچه دار شدن آخه 

اصلا ناخاستشو میخام‌

💖

چرا نمیخواد دلیل بخواه ازش

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا برا من برعکسه حوصله ونگ ونگ و ادا بچه رو ندارم

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

قبل ازدواج مگه درموردش صحبت نکردید ؟؟؟

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
چند سالته و چقده ازدواج کردین

31..  چهارساله

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
عاشق بچست ولی میگه بخاطر این شرایط سخت اقتصادی و شب نخابی ها و...

کاملا حق داره 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
من ۳ ساله و ۲۹ سالمه  واقعا تنهام

خب بچه دارشدن یه تصمیم دونفره اس فعلا یه هنری یاد بگیر برا دلت انجام بده انقد ارامش بخشه که نگو شرایطش که پیش بیاد ان شاالله هر دوتون ذوق کنید

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792