2777
2789
عنوان

روز دختر

89 بازدید | 11 پست

سلام.دوستم  روز دختر برای دخترام کادو گرفته هنوز نرفتم ازش بگیرم. خودشم یه دختر ۱۳ ساله داره.منم که بلد نیستم کادو بخرم اصلا نمیدونم چی بگیرم به نطرتون بعد از اینکه کادو رو گرفتم با توجه به خرجی که کرده پول بدم به دخترش؟ بعد شما برای دختراتون چی میخوایید بخرید؟ من هنوز نمیدونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مجردم اما اگه مثل من کیپاپ رو دوست داره میتونی براش وسایل کیپاپ بخری.الان وسایل بی تی اس همجا هستش.اگه نمیدونی از دخترت بپرس شاید بدونه

در این سوگ عظیم،او به دنبال ماه خویش میگردد؛هر پیکر،بذری ست که از خاک استبداد،جنگل آزادی خواهد رویاند.آقایون عزیز ممنون میشم درخواست دوستی ندید با تشکر.

من مجردم اما اگه مثل من کیپاپ رو دوست داره میتونی براش وسایل کیپاپ بخری.الان وسایل بی تی اس همجا هست ...

اینی که میگی نمیدونم دخترمم کوچیکه باید تحقیق کنم.اسمشو‌درست گفتی؟

اینی که میگی نمیدونم دخترمم کوچیکه باید تحقیق کنم.اسمشو‌درست گفتی؟

ارع.میتونی بپرسی بی تی اس رو دوست داره یا نه.از مادرش بپرس.نمیدونی چیه سرچ کن گوگل.بخوام خلاصه بگم یه گروه پسر کره ای  تعداد ۷ نفر هستن که خواننده هستن.یه گروه دیگه هم هستش بلک پینک اون گروه ۴ نفره هستش و دختر هستن

در این سوگ عظیم،او به دنبال ماه خویش میگردد؛هر پیکر،بذری ست که از خاک استبداد،جنگل آزادی خواهد رویاند.آقایون عزیز ممنون میشم درخواست دوستی ندید با تشکر.

ای کاش نمیگرفت نه کاردرست کرده برات😅من دخترم ۱۲سالش هست بیشتردوستاش دنبال وسایل فانتزی تحریرایناهست ...

اره لوازم تحریر های فانتزی هم خوبه

ای کاش نمیگرفت نه کاردرست کرده برات😅من دخترم ۱۲سالش هست بیشتردوستاش دنبال وسایل فانتزی تحریرایناهست ...

نقاشی علاقه داره ولی خب نمیدونم مدادی طراحی چیزی بگیرم داره یا نه

نقاشی علاقه داره ولی خب نمیدونم مدادی طراحی چیزی بگیرم داره یا نه

مدادطراحی که کم هست به نظرم تاچه قیمت میخوای هزینه کنی چون مدادرنگی خوبم گرونه اگه درحد۵۰اینامیخوای بگیری خودکارفانتزی بگیرخیلی متنوع دفترچه های قشنگی هست برای این سن .....