2777
2789
عنوان

هیچی دیگه،میمیره

175 بازدید | 15 پست

دختر یکی از فامیلامون بیمارستان کار می کنه بعد می گفتش یکی از رزیدنتا ور دست دکتره داشته کار می کرده و بعد از یه قسمتی نمونه برداری می کرده...رزیدنته هم برداشته به دکتره گفته من اگه اینو دو میلی متر این ور تر بزنم سرخ رگش پاره می شه و بعد برای احیاءش دو دقیقه بیشتر وقت نداریم!دکترم برگشته گفته آره خب،هیچی دیگه میمیره دیگه!

به همین راحتی!

مهم نیست براشون،مهم اینه که فقط پول در آرن

دکتره به یه بنده خدایی گفته آزمایش بده،ببینم سرطانه یه نه

آزمایش داده ،بعد مریض برده به دکتر نشون بده،دکتره نگاه نکرده گفته چند ماه بعد بیا ببینم آزمایشت رو

بعد چند ماه حالش خراب میشه و میره بیمارستان،آزمایشاتش رو هم میبره،پرسنل بیمارستان،میگن سرطان داشته بیماریش عود کرده

اینم از دکتر 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جون آدما چه مفت شده😭💔 هیچی دیگه! میمیره!!!

پس توی کثافت آشغال زنده بمونی خوبه انگل جامعه پزشکی؟ چههه قدر دلم گرفت با اون لحنش

اسی کاش آشناتون با هرچی دم دستش بود میرد تو دهن دکتره جای من

یه خوشگل خانومه شنگول که شوهرش طلافروشهعاشق آشپزی بین المللی و غذاهای محلی لطفا تو هر تاپیکی رسپی غذاهای محلی گذاشتن شنگول۵۱ رو تگ کنید هرسوالی راجع ، زبان و ادبیات فارسی داشتین بپرسین تا حد خودم پاسخگو ام توهر تاپیکی مخاطب من فقط استارتره، لطفا اگر مخالفی با من ریپ نزن چون جواب نمیدم، پافشاری کنی نی نی یارو میگم جوابتو بده توی تاپیک های خنده ای، بی بی چک مثبت، خبر بارداری، کلا فاز مثبت منو تگ کنید یادم می مونه لطفتون

لعنت بر پدرشون میمیره دیگه

مامان منم مرد دیگه بهوش بهوش اینتوبه ش کرد زد تمام وجودشو تیکه پاره کرد پرونده رو هم هرگز به ما ندادن نوشته بود خطای پزشکی 

یه مادر مرد دیگه یه دختر از داغ مادرش روزی چند بار میتونه بمیره با یه بابای الدنگ عربده کش و دوتا برادر عوضی

وقتی هرکی از راه میرسه میشه دکتر همینه

وقتی کنکور فقط چیزی رو میسنجه ک ب کار نمیاد

وجدان ندارن هیچکدوم

چقدر ذهنیتم نسبت ب پزشک بودن تغییر کرده

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش>>خدایا شکر

یه وقتایی دلم میخواد برم نزدیک مطبش ببینم چطور میشه زیرش گرفت چطور میشه کشتتش صبورانه منتظر باشم بکش ...

ولش کن،بسپارش به خدا!

من که سپردمش به خدا

دکتر،مادر منو میتونست نزاره بمیره،ولی دوز داروهاش رو زیاد کرد

هییییی خداااااا😭