2789
عنوان

کراتین مو1402

110 بازدید | 6 پست

سلام دوستان

من 3ماه پیش طلاتراپی کردم ولی وقتی موادو زد از روش اجرا و بوی تند گازش فهمیدم کراتینه، دیگه نشستم انجام دادم صاف شد هنوزم تاحدودی صافه

ولی ریزش دارمو خورد میشن

پرفکتیل پلاتینیوم، دمنوش رزماری، شامپو ضدریزش درمالیفت ویتامین دی، آهن میخورم

میخام بدونم اونایی که کراتین کردن به مرور بهتر میشه و شرایط عادی پیدا میکنه موها؟ 10 سانتم کوتاه کردم، رنگ اینا هم دیگه نمیکنم فقط دارم تقویت میکنم، اما چون مضطربم همش تو هرچیزی به بدترینش فکر میکنم، میگم نکنه همشون کلا بریزه، ولی اطرافیانو خواهرم که انجام دادن قبلا میگن یه دورس ریزشش

فقط یه بار انجام دادم اولین آخرین بارم بود

الکی اسم‌های مختلف میذارن روش یا میگن جای بدی رفتی مواد به ریشه خورده یا فلان، درصورتیکه دیدم کسایی که بهترین جا رفتن مواد به ریشه نخورده ولی ریزش داشتن

واینکه از همون روز اول که گفت 3روز حموم نرو رفتم و ازهمون روز با سولفات دار میشورم 

جنس موهامم چرب و نازکه تقریبا

راست میگن یه دوره ریزش داره فقط

بعدش برمیگرده ب حالت قبلی

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من کراتین میکنم همیشه تا حالا حتی یه تار موم هم نریخته براتون بد انجام دادن, حتما به ریشه موتون خو ...

ببین به ریشم نخورد چون تاکید کردم و اونجا پوست سرم احساسی نداشت، اگرم خورده باشه، از کسایی که بهترین جاها 8،9میلیون دادن پرسیدم گفتن با رعایت همه چی مواد عالی، وبعداز 3 ماه ریزش داشتن، حالا شما خوبه احتمال جنس موهات و حساسیت نداری. 💜