2789
عنوان

بعد از جدایی ....💔

1915 بازدید | 125 پست

میشه یه زندگی نرمال و آروم داشت؟؟؟

آدم با تنهایی چجوری کنار میاد ؟ 

به فرض اینکه آدم خودشو شاغل باشه...

و اینکه دیگه کلا نخواد ازدواج کنه ،،، 

بوی نم بارون 😍🌧️☔

من ک آرزومه

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋

چند ماه زمان میخواد تا به خودت بیای

ولی اره میشه

عشقُ کشتن گفتن دشمن😔🖤م‍‌‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌رم‍‌‍‌ از وق‍‌ت‍‌ای‍‌ی ک‍ہ ی‍‌هو ب‍ی‌دل‍‌ی‍‌ل ح‍‌ال‍‌م ب‍‌د م‍‌‍‌ی‍‌ش‍ہ🥺🥺 هیچ چیز از هیچکس بعید نیست🌱.. قانون اول:به هیچ بنی بشری اعتماد نکن🖐🏼بدون تو دَووم آورُردم همه نبودتو به روم آوردن..نمردم بعده تو.. بدتم دیدمو.. بگو کدومشو به روت اوردم🥺

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بله میشه صد در صد.

آدم به همه چی و همه شرایطی عادت می‌کنه.به شرطی که کسی که جدا میشه به خودش زمان بده و خودشو سرگرم کنه..مطمعنا به زودی به شرایط عادی برمیگرده و روحیش خوب میشه‌

میشه برام یه صلوات بفرستید♥️
وا  چرا نابود شدن ؟!

انشاله برات همیشه همینقدر تعجب داشته باشه  

و جوابه چراشو نفهمی 

چون فقط کسی میفهمه ک دلش جامونده 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

انشاله برات همیشه همینقدر تعجب داشته باشه    و جوابه چراشو نفهمی   چون فقط کسی ...

ولی وقتی خیانت ببینه ،دیگه دل و احساسی وجود نداره

بوی نم بارون 😍🌧️☔
ولی وقتی خیانت ببینه ،دیگه دل و احساسی وجود نداره

عزیزم   چند نفر بیارم ک خیانت دیدن جدا هم شدن ولی احساسشون جا مونده؟ 

ولی همیشه میگم خدایا  هر کس خواست جدا بشه اول دلش کنده بشه ؛ دل ک کنده بشه خیییلی راحتتری ... 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

عزیزم   چند نفر بیارم ک خیانت دیدن جدا هم شدن ولی احساسشون جا مونده؟  &nbs ...

یعنی بودن کسایی که خیانت دیدن و جدا شدن و پشیمون شدن ؟؟؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
یعنی بودن کسایی که خیانت دیدن و جدا شدن و پشیمون شدن ؟؟؟

بوده که آره، بودن ، 

ولی من   کاری ب پشیمونی هم ندارم . 

میگم اگه دلت پیشش جا بمونه ؛  زندگی بعدت ی جورایی نابوده .... 

چون دیگه کسیو نمیتونی دوست داشته باشی ؛ چون همه حواست معطوف ب اونه ... 

. خدا نکنه  من اگه خیانتی بببینم  اونقدر ادامه میدم تا اول ک همهتلاشم کرده باشم و دوم؛ب طور کامل از چشم بیافته ... یعنی ی جوراییی طوری بشم ک اگه  جلو چشامم  کسیو بغل کنم ؛ تو دلم بگم عشقون پایدار ؛از این مرد برا من عشقی در نمیومد ... 

میدونی چی میگم،؟همینقدر بی تفاوت نسبت ب وجودش ببشم ؛ ک اگه جدا بشم فکر زندگی ای با راهه دیگه باشم ؛نه اینکه هی منتظر پشیمونیش باشم ؛هی با هر خبر ازش؛بمیرم و بسوزم