2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایی تجربه کردم از 9 سالگیم عاشقشم پسر عموم هس ولی اصلا براش اهمیت نداره حتی براش مهم نیسم مغروره... 

واقعا عاشقشممم مثه صگ

ولی نمیشه فراموش. کرد باید بیخیالش شد نباید اهمیت بدی... 

تو فقط 16سالته تو رو خدا خریت نکن ..تو رو خدا

یه دختر قوی و شاد... عاشق کتاب...تومرا جان و جهانی😍خوش اومدی به زندگیم محمدرضای عزیزم.. شبی که شدی تمام وجودم ..صبحش قشنگ ترین  نور تابید به زندگیم💖اگه تو تاپیکی کامنت میذارم ..صرفا بخاطر استارتره...لطف کن ریپلای نکن منو ..دوست عزیز ..جوابی به ریپ زدنت نمیدم...خو ضایع میشی  سعی کن بیشتر مراقب شخصیتت باشی..سکوت بالاترین مرحله ی پختگیه👉❤و سخت ترین قسمت زندگی اونجاست که وابسته بشی و کاری از دستت برنیاد و مجبور شی از دور نگاهش کنی
وایی تجربه کردم از 9 سالگیم عاشقشم پسر عموم هس ولی اصلا براش اهمیت نداره حتی براش مهم نیسم مغروره... ...

منم از بچه گی پسر عمم رو دوسش دارم ولی اونم اهیمیت نمیده واقعا خیلی بده 

منم از ته دل دوسش دارم واقعا هعبببب

منم از بچه گی پسر عمم رو دوسش دارم ولی اونم اهیمیت نمیده واقعا خیلی بده  منم از ته دل دوسش دار ...

چنسالته

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
منم از بچه گی پسر عمم رو دوسش دارم ولی اونم اهیمیت نمیده واقعا خیلی بده  منم از ته دل دوسش دار ...

میدونی چی بده اینکه بدونه حتی واسش اهمیت نداشته باشی و دوست نداشته باشه💔🚶‍♀️

منم برام اتفاق افتاد ...

آدم به آدم فرق میکنه من از وقتی که فهمیدم عقد کرده دیگه کم کم دارم خوب میشم سر عقل میاد رفتم سر درس و کتابام البته اونیکه من عاشقش شدم حماقت دوران دبیرستان بود تا عشق نمیخوام مسخرش کنم اما رنگ پوست تیره بینی ی مدل خاص و ... خلاصه هر کی فهمید میگفت خاک تو سرت آخه اون 

راست میگفتن الآن که نیگا میکنم من حماقت کردم عاشق اون آخه اون ... همه جوره سرترم اون تو روستا زندگی می‌کرد و ...

بدون تو هر چی صلاح و مصلحتی هست

😊آقایون درخواست دوستی ندن😇
میدونی چی بده اینکه بدونه حتی واسش اهمیت نداشته باشی و دوست نداشته باشه💔🚶‍♀️

میدونه چرا چون عقده ای تشریف دارن و خوششون میاد یکی براش له له بزنه

بفهمن عاشقی یه موی سیاه رو سرت نمیزارن

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت