2777
2789

@توتفرنگیییییییییی  

س‍لام عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی کارت دارم 

بعد از شکست هایی که خوردم دارم کم کم خودمو جمع و جور میکنم و از کاربریم به عنوان دفتر خاطرات استفاده میکنم از پیشرفت ها و پسرفت هام میگم از شادی ها غصه هام ..... اگر باهاتون بحثم شد رفتین تاپیک هامو خوندین و کنایه زدین و توهین کردین  اصلاااا برام مهم نیست  🌼سوال آشپزی یا مشکلات زنان رو در حد توانم جواب میدم 💚https://abzarek.ir/service-p/msg/1180807 چالش ناشناس 💚 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم از گرمیجات استفاده کن تو تغذیه از سردیجات و تنقلات استفاده نکن. حجامت هم خیلی خوبه برات

راستش گرمی بخورم بدتر میشه 

تو دوران پریودی بدترم میشه معمولا التهابی ودردناکن جوشام دکترم رفتم افاقه نکرد🤕

تنقلات چرب مثل چیپس نخور فست فود سس و نوشابه نخور ماسک خونگی ضد آکنه بذار

نمیخورم به پوستمم میرسم وروتین انجام میدم ولی بازم جوش میزنم دیگه نمیدونم چجوری راحت شم از دستشون جاشون میمونه همه بم میگن اعتماد به نفسمو کم کرده🤕

نمیخورم به پوستمم میرسم وروتین انجام میدم ولی بازم جوش میزنم دیگه نمیدونم چجوری راحت شم از دستشون جا ...

دکتر پوست رفتی؟

محصولاتی که به پوستت میزنی رو دکتر تجویز کنه بهتره