2777
2789
عزیزم نمره شما چند بود ؟از تجربیاتتون  میگید با توجه به اینکه نمره چشم من ۱.۵ و  بچه کوچیک ...

من چشام یکیش ۲.۵ بود.یکی هم ۳. آستیگمات هم بود.عینک هم تو خونه نمیزدم.چون یه پسر دوساله و نیمه دارم که نمیذاشت عینک بزنم.عینکهامو میترکوند🤣

یه دختر ۱۳ ساله دارم که دو هفته اول اشپزی و کارهای مربوط به پسرم رو انجام داد.خدا حفظش کنه

چند نکته رو بالاتر نوشتم

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید برا درجه چشم 75 یا 1 هم انجام میدن این عملو؟ 

من خیلی چشمم ضعیف بود دو تا دکتر رفتم گفتن استیکمات چشمت بالاس انجام نده ولی یه دکتر گفت دستگاه جدید اومده اصفهان عمل کردم خداروشکر خوب بود توی سه ماه نمره چشمم به نیم رسیده

نمره چشمم برنگشت ؟من هنوز ۱ سالم نشده عینکی شدم ولی تحمل عینک سخته برام بابت همون میخوام عمل کنم&nbs ...

اوهه من ۲۰ سال عینک زدم

نه نمره م برنگشت چون ثابت شده بود 

و همون شماره عینکو لنز برام گرفت کاشت داخل چشمم 

اون زمان لنز آرتیزان امریکایی بود سال ۸۸ چهار ملیون هزینه عملم شد قیمت یک پراید بود اون موقع 😁

دو سه سال پیش از دکتر قیمت گرفتم گفت اون لنزا که دیگه گیر نمیاد اگرم بیاد هر چشمی ۵۰ ملیونه 

الان حتما دو سه برابر شده 

من خیلی چشمم ضعیف بود دو تا دکتر رفتم گفتن استیکمات چشمت بالاس انجام نده ولی یه دکتر گفت دستگاه جدید ...

خداروشکر گلم😍💜

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
من چشام یکیش ۲.۵ بود.یکی هم ۳. آستیگمات هم بود.عینک هم تو خونه نمیزدم.چون یه پسر دوساله و نیمه دارم ...

مال منم آستیگمات  هم هست قبلا عینک نمیزدم  بیرون میشد تحمل کرد الان چند روزه دورمو  خیلی ضعیف میبینم باید حتما عینک باشه  ولی نمره چشمم ثابت آره با بچه سخته عینک  زدن 

بچه ها حالا من هم تنبلی دارم هم آستیگماتیسم اینو عمل میکنن یعنی یه بار برا معاینه رفته بودم سه سال پیش دکتر گفت احتمال داره عملم‌جواب نده البته گفت اول باید آزمایش اینا بدی که پیگیرش نبودم برای تغییر شماره عینک رفته بودم

اره منم همینو میخواستم بگم قوز قرنیه اگه درمان نشه نیاز به پیوند پیدا میشه  ولی اصلا نترس  ...

واییی🥺😥میدونی چیع من دوازده سالم بود فهمیدم چشام داره ضعیف میشه بهم عینک دادن چشام اونموقعه نمیدونم فک کنم رو ۳ بود واسه خشکلی بعضی وقتا میزدم تا چند سال گذشت از وقتی کلاسا حضوری شد فهمیدم چشام ضعیفتر تر شده ی سال گفتم ولش هم زیاد اوضاع بد نی بعد دو سال ک فهمیدم چشام ضعیفتر شده رفتم دکتر یهو گفت قوز قرنیه داری اصن تعجب کردم از ناراحتی صدام درنمیومد هر چی عدسی میذاشت اون چشمیم ک قوز بیشتری داشت نمی‌دید حتی با عینکم چشم راستم دوبینیه

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

۷۵ که خیلی کمه بدون عینک هم میشه 

محصلم اعصابم خورد میشه موقع خوندن کلمه های خیلی ریز🥲 و گیمر 💔🤦🏻‍♀️

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤