2777
2789
نمره چشم باید چند باشه تا انجام بدن؟

نمره چشمت باید ثابت شده باشه تا عمل بشه. اگه چندساله ثابت هست عمل میشه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
من بچه کوچیکم ۹ ماهش یه بچه دیگه هم دارم میگم بعد ۲ روز میشه بچمو بغل کنم ؟نمره چشمم ۱.۵ 

برای شماره چشم ۱.۵ دکتر گفته لازک کنی؟

با بچه ی کوچیک اگه کمکی نداری سخته 

روزی که میای خونه فقط اشک میاد از چشمات 

و یک هفته ای طول میکشه تا عادی بشا وضعیتت 

من خودم لنز دایمی کاشتم ۱۵ سال پیش ریکاوری اون خیلی طولانی بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چشام قوز قرنیه دارع چشامم رو ۱۰💔 بنظرم اگه سابقه قوز قرنیه دارین انجام ندین چون لایه قرنیه رو نا ...

قوز قرنیرو نمیشه عمل لیزیک کرد مگر اینکه آب مروارید داشته باشید در اون صورت لنز میزارن براتون 

من چشام قوز قرنیه دارع چشامم رو ۱۰💔 بنظرم اگه سابقه قوز قرنیه دارین انجام ندین چون لایه قرنیه رو نا ...

من چشمام ۱۲ بود 

سال ۸۸ عمل کردم لنز دائمی کاشتم

نمیتونی این عمل رو انجام بدی؟

قوز قرنیرو نمیشه عمل لیزیک کرد مگر اینکه آب مروارید داشته باشید در اون صورت لنز میزارن براتون 

خدانکنع 😭💔همینم زیادمه خدایا خودت بهم رحم کن 

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

من انجام دادم خوب بود الان درجه چشمم نیم درصد شده .واضح تر میبینم ولی از فاصله خیلی دور که بقیه میتو ...

ببخشید برا درجه چشم 75 یا 1 هم انجام میدن این عملو؟ 

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤

ببین تا دو هفته که اشپزی ممنوع.هفته اول هم گوشی و تلویزیون ممنوع.

بعد از چند روز چشمات دچار تاری دید میشه که به مرور رفع میشه.

من تا سه هفته به نور حساس بود و عینک دودی میزدم.

تو که بچه کوچیک داری هفته اول رو بگو کسی بیاد کمکت باشه 

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
نمره چشمت باید ثابت شده باشه تا عمل بشه. اگه چندساله ثابت هست عمل میشه

عزیزم نمره شما چند بود ؟از تجربیاتتون  میگید با توجه به اینکه نمره چشم من ۱.۵ و  بچه کوچیک دارم 

من چشمام ۱۲ بود  سال ۸۸ عمل کردم لنز دائمی کاشتم نمیتونی این عمل رو انجام بدی؟

رفتم دکتر باز باید برم بخاطر امتحانام گفتم عمل نمیکنم شش خرداد وقت دکتر گرفتم نمی‌دونم میخواست چ عملی انجام بده گفت چون سنت کمه باید زود عمل کنی وگرنه نیاز ب پیوند قرنیه پیدا می‌کنی ی چن روز بهش فکر نکرده بودم باز استرس گرفتم 😥💔

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

ببین تا دو هفته که اشپزی ممنوع.هفته اول هم گوشی و تلویزیون ممنوع. بعد از چند روز چشمات دچار تاری دی ...

مادرم تا ۲ روز میاد غذا هم مشکلی نیست فقط نگرانیم بابت بچم که تا بعد ۲ روز میتونم بغلش کنم ۱۰ کیلو 

عزیزم نمره شما چند بود ؟از تجربیاتتون  میگید با توجه به اینکه نمره چشم من ۱.۵ و  بچه کوچیک ...

عحله داری برا عمل؟

خب بذار بچت بزرگتر بشه 

سال دیگه اینکارو کن

شماره تم که زیاد نیست 

من لنز دایم کاشتم شماره م ۱۲ بود  خواهرم لازک کرده اون حدود ۲.۵ ۳ بود  الان خب عادیه و ر ...

نمره چشمم برنگشت ؟من هنوز ۱ سالم نشده عینکی شدم ولی تحمل عینک سخته برام بابت همون میخوام عمل کنم 

رفتم دکتر باز باید برم بخاطر امتحانام گفتم عمل نمیکنم شش خرداد وقت دکتر گرفتم نمی‌دونم میخواست چ عمل ...

اره منم همینو میخواستم بگم قوز قرنیه اگه درمان نشه نیاز به پیوند پیدا میشه 

ولی اصلا نترس 

زمان قدیم که نیست

خیلی همه چیز پیشرفت کرده تو زمینه چشم‌پزشکی 

انشاله راحت میشی من خودم شماره م ۱۲ بود میفههممت 

از ۳ تا ۲۳ سالگی عینک زدم 💔