2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم...زنداداشم...

403 بازدید | 8 پست

لعنت به من

عروس جدیدمون اومد باهام حرف زد گفت جاری ها فلان چیزو میگن در مورد یکی دیگه از جاری‌هاشون.

عصابم خورد شد از اینکه نشستن غیبت کردن گفتم این دوتاهم که اینو گفتن اندازه خودشون هستن. یواش یواش با سیاست پیش میرن جفت شدن و اون یکی رو تک انداختن

بعد دیدم رفتار این کوچیکه با اون عوض شده  و بهش تیکه میندازه، پسرشون یه جوجه گرفته بود و بازی میکرد، کوچیکه گفت چقدر پسرتون‌ قُلدوره به کی رفته؟ عروس بزرگه گفت منکه آروم بودم خودم کوچیکه گفت نه اتفاقا داداش هم آرومه به خودت میاد قُلدور باشی، یکم ناراحت شد و هیچی نگفت

حالا عذاب وجدان دارم شدید 

همش فکر میکنم نکنه رو حساب حرف من‌داره باهاش بد رفتاری میکنه

میخوام از خواب بیدار شد بهش بگم ببین، من اشتباه کردم همشون خانم و خوبن، باید میگفتم کلا به حرف کسی گوش نده و زندگی خودتو بچسب هرجور میدونی درسته همه عروسامون هم مهربونن.

نمیدونم اینکار‌درسته یا نه😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول کن بابا خودت درکیر حرف های عروس هاتون میگی ی روز ب ی روز باهم بدن 

ی روز انقدر باهم جیک و پیک میشن خودت بد میشی 

من باشم هیچی نمیگم وقتی در مورد هم حرف میرنم اصلا قاطی شون نمیشم

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
ول کن بابا خودت درکیر حرف های عروس هاتون میگی ی روز ب ی روز باهم بدن ی روز انقدر باهم جیک و پیک میشن ...

دوست دارم بخاطراین حرفت هزاربارلایکت کنم..زدی توهدف👌😅

خدایاتوکیوداری که اینقدرآرومی
دوست دارم بخاطراین حرفت هزاربارلایکت کنم..زدی توهدف👌😅

عزیزم

نیاز ب ویرایش داره همیشه حوصلم نمیشه خوب بتایپم

اما فک کنم منطور رسوندم

باور کن قاطی شون بشه اخرم بده خودش میشه

کم تجربگی و کم سیاستی قاطی بحث هاشون شدن

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
2790
2778
2791
2779
2792