2777
2789

ما دو ساله با همیم هم دانشگاهی هستیم همو ۳ ۴ روز در هفته می‌بینیم و از نظر ارتباط حضوری اوکییم با هم 

مشکل اینجاست جدیدا پیام دادنامون کم شده و چند باری هم سر این موضوع دعوا کردیم ولی چیزی عوض نشده 

قبلا اینجوری نبود به موقعش پیام می‌دادیم و حرف میزدیم و به موقعش آفلاین می‌شدیم و خیلی اوکی بود 

الان طوریه که تو روز ۹۰ درصد تایم سرگرم دوستاش یا خانوادش یا خودشه و فقط موقع خواب و بیدار شدن و شاید وسط روز در حد ۱ ساعت پیش من باشه تو چت 

و چند باریم ک ناراحت شدم و بهش گفتم بهونش این بوده دانشگاه همو می‌بینیم و سر چت نباید دعوا کنیم و...

خب آقا ما که هر روز دانشگاه نیستیم اولا 

یه روزایی همو نمی‌بینیم ب خصوص آخر هفته 

دوما به فرض هر روز منو ببینی مثلا صبح میبینی بعد هر کی میره خونه خودش بقیه ی روز باید بی خبر باشی یه چند تا پیام کوچیک ندی تا آخرش که وقت خوابت میشه بیای ۵ دیقه حرف بزنی و بگی شب بخیر؟

و اون اهمیتی که من ب چت میدم نمیده 

من نمیگم ۲۴ ساعته کنار من باش باهام چت کن اصلا خودم بدم میاد این که کل تایم همو بگیریم و به هیچ کار دیکه نرسیم و به هم بچسبیم... اصلا اینو نمیخوام! ولی اینکه ی روزایی فقط واسه شب بخیر صبخ بخیر یا یکم وسط روز بیاد حرف بزنه و  بیشتر روز از حالم بی خبر باشه خیلی بده!

تو حضوری و کلا رابطمون اخلاقش خیلی خوبه خیلی عشق بهم میده و رابطمون خوبه واقعا 

ولی سر این ی مورد که از نظر من کوچیک هم نیست خیلی بحث شده و بازم عوض نکرده رفتارشو 

دیگه بیخیال شدم که بخوام عوضش کنم 

میخوام مثل خودش رفتار کنم هر وقت دل خودم خواست گوشی بگیرم دستم بهش پیام بدم پیام دادنامون از اینم کمتر بشه و حس منو درک کنه 

به نظرتون حرفام درسته؟ نگید باهاش حرف بزن و توضیح بده چند دفعه این کارو کردم و یا دعوا شده یا اینکه گفته بیشتر حواسشو جنع میکنه ولی بازم همین کارو ادامه داده 

واسه همین میخوام بیخیال عوض کردن این رفتارش بشم 

فقط راهنماییم کنید جیکار کنم متوجه اشتباهش بشه؟ مثل خودش رفتار کنم؟ پیام ندم زیاد و به همون حضوری دیدن بسنده کنم؟ یا چی

مثلا همین دیشب از صب نبود تا آخرشب 

وسط روز دد حد ۵ دیقه پیام داد اونم درسی بود 

و آخر شبم ۲ ۳ دیقه حرف زد و شب بخیر و تمام 

من واقعا این وضع رو دوست ندارم و نمیخوامم بیشتر از این خودمو کوچیک کنم بهش بگم یا باهاش بحث کنم فقط میخوام یجورایی مثل خودش بشه رفتارم و یجورایی متوجه اشتباهش کنم

وزن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو درگیر این روابط نکن سعی کن با کارای دیگه خودتو مشغول کنی و ازش فاصله بگیری عزیزم هر موقع دیدی آماده ازدواج هستی با کسی که اونم آمادگی داره ازدواج کن وگرنه بقیش جز درگیری احساس و اذیت شدن چیز دیگه ای نداره

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد