2821
2789
عنوان

احساس پوچی

104 بازدید | 13 پست

حس میکنم دیگه دلیلی برای ادامه ی زندگی ندارم، انگار هیچ وقت زندگی نمی خواد روی خوشش رو نشونم بده😞

بی نهایت غمگین و افسرده ام

از کارم خیلی خیلی بدم میاد

از درسی که خوندم، و الان هم دارم ادامه میدم

هیچ دوستی ندارم

از بچگی تا الان از ظاهرم خیلی بدم میومده

هیچ نکته ی مثبتی در خودم و زندگیم نمیبینم

همش آهنگ گوش میدم، میخوابم، وقتم تلف میکنم

صبا هم بزور برا سرکار بیدار میشم

هیچ هدف و انگیزه ای برای ادامه دادن ندارم😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شغل و رشتت رو میگی؟

رشتم HIT

شغلم فعلا موقته،  نیروی طرحی ام،  پذیرش بیمارستان، خیلی رشته ی بدیه واقعا ازش ناراضیم 😞

طرحم تموم بشه بیکار میشم، البته اگه بمونم هم ازش بدم میاد اصلا کار خوبی نیست هیچ وجه ی خوبی نداره، خیرسرمون دانشکده پیراپزشکی هم بودیم.

تازه دوستم منشی بخشه اون دیگه فاجعه است

رشتم HIT شغلم فعلا موقته،  نیروی طرحی ام،  پذیرش بیمارستان، خیلی رشته ی بدیه واقعا ازش نا ...

شما همین الانش ازرمن جلوتری 

کاش منم درس میخوندم اگه بدونی چقدر احساس کمبود و خفت میکنم چون کار ندارم و تحصیلات ندارم 

بی‌‌حس شدگان را چه غم از خنجرِ بعدی؟!
شما همین الانش ازرمن جلوتری  کاش منم درس میخوندم اگه بدونی چقدر احساس کمبود و خفت میکنم چون کا ...

بخدا اصلا ناراحت نباش

جون میکنی دو قرون هم بهت نمیدن

میشناسم طرف تغذیه خونده نیروی شرکتی بزور استخدام شده🤦🏻‍♀️

اصن خیلی وضع بدی شده

بنظرم یه مهارت یاد بگیر، باش کار آزاد راه بنداز

یا اگر میتونی بخون برا یه رشته ی خوب دانشگاه شرکت کن

جدی میگم،  هیچی تو کار کردن برای دولت نیست، دوشیفت نگه میدارن آدمو، خیلی اوقات سرویس نداریم خدا تومن پول اسنپم میشه، کار سخت ، ارباب رجوع همه بیمار و بی اعصاب، همکارای بد ...

بخدا اصلا ناراحت نباش جون میکنی دو قرون هم بهت نمیدن میشناسم طرف تغذیه خونده نیروی شرکتی بزور استخ ...

دلم تحصیلات میخواد و شغل خوب 

نمیدونم چه کنم چه جوری شروع کنم سخته

بی‌‌حس شدگان را چه غم از خنجرِ بعدی؟!
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز