riri مدیر استارتر عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 1722 عنوان وام بانک رسالت 283 بازدید | 15 پست کسی اطلاع داره برای گرفتن وام سیصد تومنی بانک رسالت چه مقدار پول باید سه ماه توش سپرده باشه؟ لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره 1402/02/29 | 02:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
barhang عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 6451 والا برای ما ۲۰۰ تومن حدود دوما اینا موند ۹۵ تومن تعلق گرفت که اونم قسطاش اونقدر بالاست ۴ونیم باید بدیم دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
riri مدیر استارتر عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 1722 والا برای ما ۲۰۰ تومن حدود دوما اینا موند ۹۵ تومن تعلق گرفت که اونم قسطاش اونقدر بالاست ۴ونیم باید ب ... این طرح سال ۱۴۰۲ که کارمزد دو درصد داره ۳۰۰ تومن ۶۰ ماهه وام میده ولی قبلش باید یه مقدار پول که نمی دونم چقدر سه ماه سپرده شه. لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره
barhang عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 6451 این طرح سال ۱۴۰۲ که کارمزد دو درصد داره ۳۰۰ تومن ۶۰ ماهه وام میده ولی قبلش باید یه مقدار پول که نمی ... برا ما قسطاش ۱۸ ماهس کارمزدش ۲ درصد ولی چه فایده شرایطش خیلی سخت. دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
riri مدیر استارتر عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 1722 برا ما قسطاش ۱۸ ماهس کارمزدش ۲ درصد ولی چه فایده شرایطش خیلی سخت. بازم تو تورم ۷۰ درصد خوبه به نظرم لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره
barhang عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 6451 بازم تو تورم ۷۰ درصد خوبه به نظرم آخه ما چون قسط اینا زیاد داریم با قسطای این سنگین میشه برامون مشکلم از اون لحاظ.به هر حال خدا بزرگ میگذره دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
riri مدیر استارتر عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 1722 آخه ما چون قسط اینا زیاد داریم با قسطای این سنگین میشه برامون مشکلم از اون لحاظ.به هر حال خدا بزرگ م ... آها آره. پر روزی باشید لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره
barhang عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 6451 آها آره. پر روزی باشید فدای تو همچنین دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
zarijan عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 2658 بازم تو تورم ۷۰ درصد خوبه به نظرم چجوری افتتاح حساب کنم سایتش خیلی مبهم و پیچیده ست
riri مدیر استارتر عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 1722 چجوری افتتاح حساب کنم سایتش خیلی مبهم و پیچیده ست نمی دونم خودم حساب ندارم برید بانک فکر کنم حضوری هم براتون انجام بدن لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره
riri مدیر استارتر عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 1722 سلام عزیزم شما تونستی وام بگیری از رسالت سلام. اقدام نکردم لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره
رسالت_شیراز عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 8 سلام عزیزم شما تونستی وام بگیری از رسالت من میتونم کمک کنم