2777
2789
عنوان

کتک خوردن بچه

580 بازدید | 30 پست

دختر یک سال و چهار ماهه ایی دارم که دختر دایی ش ۴ ماه ازش بزرگ تره و هر وقت میریم خونه شون یا میان به شدت و بدون هیچ دلیلی دختر منو میزنه یعنی مو می کشه جوری که بچه ی من نقش زمین میشه و از گریه غش میره و حتی چنگ میزنه و پوست قفسه سینه بچه م رو محکم میگیره شدیدا زبر و زرنگه و تا می خوام دست گره خورده ش رو روی مو بچه ی بیچاره م باز کنم اون یکی دست ش رو میاره و چنگ میزنه  دلم میخواد بچه م از خودش دفاع کنه حتی شده یه ذره چکار کنم دلم برا بچه م میسوزه

خدایا شکرت بابت همه چی .💚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اون بچه هم هنوز چیزی نمیفهمه ک میزنه

بچه شمام نمیفهمه ک دفاع کنه

هنوز زیر ۲ سال و ۲ سال هستن انقدر رو رفتارای طبیعیشون مانور ندین

فقط مراقب باشین

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

امشب با داداشم صحبت کردم گفت من به دخترم کتک زدن یاد دادم 

تو به بچه ت یاد بده که بی عرضه نباشه

یعنی اصلا ناراحت نبود که بچه ش بچه م رو داغوون.کرده

خدایا شکرت بابت همه چی .💚

ینی کاش پیشم بودی خفت میکردم اه اه 

ینی چی از خودش دفاع کنه وااا. بچت 1 سالو نیمشه 10 سالش نیس ک 

خودت باید با پشت دست بخابونی دهنش 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

عزیزم بچه شما تو سنی نیست دفاع کنه سریع جداشون کن و بگو اجازه نداری بزنی و سعی کن زیاد تو این محیط نباشی اونم کوچیکه آخه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

بچه تا سه سالگی عملا قدرت و درک دفاع کردن و نداره و تا پنج سالگی شما وظیفتونه محیط و براش امن نگهدارید 

لطفا قطع رابطه کنید تا دخترتون بیشتر آسیب ندیده 

ما هم همین بوده الان تو سن هفت سالگی هم اوضاع تغییر نکرده شوهرم تصمیم گرفت قطع رابطه کنه

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱