2777
2789
عنوان

اسکرین‌+ لطفا راهنمایین کنین ؟

204 بازدید | 10 پست

من فیلر بینی انجام دادم بهش نگفتم با اینکه هزینه ش ازجیب خودم بود قهر کرد چرا بهم نگفتی 

رابطمون لانگ دیس تنس هست 

۴ و ۵ بار یه سال پیش همو دیدیم از طریق دانشگاه اشنا شدیم 

بعد از اون دیگه درسش تموم شد  هر چی قول داد میام و نشد ونیومد ....

دوسش دارم ولی قهر کردناش اعصابمو داغون کرده 

بنظرتون بگم مشکلش باهام چیه ؟؟؟؟

یا کلا بزارم خودش بیاد سمتم 

بین حرفاش حرف از رفتن نمیزنه اصلا هر دفعه هم من بودم ک رفتم  ولی 

همش من پیگیرشم (با وجود اینکه خیلی جلو خودمو میگیرم )

خیلی حالم بده

حس میکنم ۲ سال عمرمو تلفش کردم 

کم پیشنهاد نداشتم بخاطرش همرو رد کردم 

لانک دیس تنس یغنی چی

اینویادت باشه هیچکی دوست تو نیس مگر اینکه در نبودت ازت دفاع کنه.🍀                                                             ا؁ انسان از چه مغرور میشوی زمینی که روی آن زندگی میکنی روزی سقف توخواهد شد🌱                              جلوي كسي ك از تو خوشش نمياد هميشه شاد و قوي باش 🍃                                                                   ‌‌ ‌‌ ‌‌ولی من تاالان هیچڪس و به اندازه ی خودم اذیت نڪردم🍀ادمهای اطرافت روبا گردش زمان‌بشناس نه چرخش زبان!!اکثرا خوب حرف میزنن🌱

اشتباه کردی اگه نمیاد رسمی کنی خواهشا تمومش کن. کمتر به خودت آسیب بزن. 

باردار نیستم برای هدفم برنامه ریزی کردم. زیاد اینجا نمیام . کاربر قدیمی ام . و اینکه .....خدا در دلهای شکسته است . امیدوارم خانومایی که به نوعی دلشون شکسته بهترین هارو تجربه کنن. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رابطه لانگ سخته کار هرکسی نیست. حالا ازدواج کنین یه روزی میتونی از خونوادت دور شی بری پیشش؟ خوب و بدیاشو بسنج پشیمونی بعدا فایده ای نداره.

بهشم بگو قهر خوشت نمیاد چه کاریه این حرکتا واسه بچه مدرسه ایاس

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
یعنی راه دور ۲ ساعت 

گلم باهاش کاملا شفاف صحبت کن خودت گول نزن

اینویادت باشه هیچکی دوست تو نیس مگر اینکه در نبودت ازت دفاع کنه.🍀                                                             ا؁ انسان از چه مغرور میشوی زمینی که روی آن زندگی میکنی روزی سقف توخواهد شد🌱                              جلوي كسي ك از تو خوشش نمياد هميشه شاد و قوي باش 🍃                                                                   ‌‌ ‌‌ ‌‌ولی من تاالان هیچڪس و به اندازه ی خودم اذیت نڪردم🍀ادمهای اطرافت روبا گردش زمان‌بشناس نه چرخش زبان!!اکثرا خوب حرف میزنن🌱
رابطه لانگ سخته کار هرکسی نیست. حالا ازدواج کنین یه روزی میتونی از خونوادت دور شی بری پیشش؟ خوب و بد ...

من ادم مستقلی هستم 

۳ سال از خونوادم دور بودم درسم خوندم  

و مشکلی ندارم از این بابت 

من ادم مستقلی هستم  ۳ سال از خونوادم دور بودم درسم خوندم   و مشکلی ندارم از این بابت&nbs ...

روز اول بهت کفت برای ازدواج یادوستی

روز اول بهت کفت برای ازدواج یادوستی

اولش با ازدواج اومد جلو

حسابی وابستم کرد

بعدش گفت ب مامانم‌گفتم 

گفت مامانم گفته ک زوده فعلا تخصصتو بخون 

منم دیگه هیچوقت حرف از ازدواج نزدم 

فک نکنه کشته مرده ازدواجم 

یه هفته پیش ازمون  تخصصشو داد ....

الانم ب جایی رسیدم دل کندن ازش برام سخته