2777
2789
عنوان

زمان بندي خدا خيلي دقيقه😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 61 پست
جالبه منم فکر میکنم خدا همه چیو خیلی سخت به من میده  قبلش کلی اذیتم میکنه

خدا كه از اذيت كردن خوشش نمياد ؛ بدي ما اينه ميگيم شنبه بشه خوشحال ميشيم ؛ درسمون تموم بشه خوشحال ميشيم؛ازدواج كنيم خوشحال ميشيم؛بچه داربشيم شادميشيم؛دريغ ازينكه تو همه حال ميشه خوشحال بود با رسيدن به اهدافمون شاديمونو بيشتر كنيم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اعتقاد ندارم به این چیزا  ولی واقعا دارم میبینم که تو‌بهتر ین شرایط یهو همه چیز بهم میریز ...

من به اینا اعتقاد پیدا کردم .چون سخت کارم جور میشه .

به قول شما بهم میریزه .

نمیدونم چی کنم راهی واسش ظاهرا وجود نداره

دریای غم ساحل ندارد
دقیقا همینو میگه تو کتابش 😃 میگه که ادمو خرد می‌کنه در حد خاک که باز بتونه یه آدم قویتر و شادتر بسا ...

من خورد شدم در حد خاک...

دوباره بلند شدم ، قوی تر شدم...

اما شادتر ، نه!!!

زخمش همیشه باهامه و جاش درد می‌کنه...

حرفات قشنگه میشه منو راهنمایی کنی؟من خیلی سختی کشیدم خیلی از طرف شوهرم تهمت میشنوم دلم بدجورمیشکنه دلم میخواد خدا یه بار یه تلنگری بهش بزنه هروقت نفرینش میکنم میگه خدا کیه خداکجابود،به جز اون هرچی بلابه سرم بیاد باتموم وجودم منتظرم خداکمکم کنه اما انگار اصلا خدا حواسش به من نیست الان ۳۰ساله چشم به راه نگاه لطفشم

دلم یوقتهایی میگیره  چون میبینم خیلیا راحت میرسن به خواستشون حالا من ی چیز خیلی ساده ها دو سا ...

يه جاخوندم قديمايكي كه ازيكي قرض داشته اگه مقروض قرضشو پرداخت نميكردميتونسته تا٧سال ازش بردگي بكشه بعداز٧سال چه تونسته باشه قرضشو اداكنه چه نتونسته باشه؛اون فردآزاده و نياز به پرداخت بدهيش نداشته؛خداي ما خداي همون قانوناوهمون آدماس ؛ فردمقروضو رهاميكنه ماكه بنده هاشيم و خيلي هم دوسمون داره؛ فقط بايد باور داشته باشيم كه امسال سال هفتم ماست😍❤️

من به اینا اعتقاد پیدا کردم .چون سخت کارم جور میشه . به قول شما بهم میریزه . نمیدونم چی کنم راهی و ...

آره منم دارم باور میکنم 

چرا خب اگه واقعیت داشته راهی هم براش هست 

من خورد شدم در حد خاک... دوباره بلند شدم ، قوی تر شدم... اما شادتر ، نه!!! زخمش همیشه باهامه و جا ...

شادتر و قویتر از این بابت که دیگه هرچیزی زمینت نمیزنه خوردت نمیکنه محکم‌تری و قاعدتاً هرچیزی هم غمگینت نمیکنه 

اینکه یاد شکست بیفتی طبیعیه دردشو حس کنی اما همین احساس درد اگه نبود آدم از یه سوراخ چندین بار گزیده میشد 

حرفات قشنگه میشه منو راهنمایی کنی؟من خیلی سختی کشیدم خیلی از طرف شوهرم تهمت میشنوم دلم بدجورمیشکنه د ...

اينو با خودت تكرار كن:خدايا من ميخوام شاد باشم من ميخوام يه زندگي معمولي داشته باشم ؛ موانعشو از سر راهم بردار

خدا به داش ميندازه باهات خوب باشه يا زندگيت خوب ميشه

از نه دلت اينو از خدا بخواه ؛ باور داشته باش بهش مطمئنم جوابتو ميگيري

من خورد شدم در حد خاک... دوباره بلند شدم ، قوی تر شدم... اما شادتر ، نه!!! زخمش همیشه باهامه و جا ...

قشنگ نيست كه از رشد خودت قوي شدي ؟؟؟ قوي شندنت شادي نداره ؟ قرا ر نيست همه چيز به راحتي به دست بياد💫

اينو با خودت تكرار كن:خدايا من ميخوام شاد باشم من ميخوام يه زندگي معمولي داشته باشم ؛ موانعشو از سر ...

همیشه با امید بلندمیشم وباتوکل واطمینان دعامیکنم ومنتظرمعجزه ام اما دوباره زمین میخورم خیلی نا امیدمیشم

همیشه با امید بلندمیشم وباتوکل واطمینان دعامیکنم ومنتظرمعجزه ام اما دوباره زمین میخورم خیلی نا امیدم ...

از رحمت خدا نااميد نشو هيچوقت ؛ خدا داره تو رو مي بينه ؛ ميشنوه؛ به وقتش جواب همه ي اينا رو ميده ؛ مطمئن باش

2790
2778
2791
2779
2792