2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مثل قبل شدید باهم؟

اصلا من یه آدم دیگه شدم اصلا دوستش ندارم خودشم میدونه

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28
[QUOTE=291515012]چجور خیانتی کرده مگه مرتیکه😐😐😐[/QUOتوی مجردی با ی خانومی در ارتباط بود چندسال مط ...

بمیرم برا دلت😔😔😔😔

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28
خیلی سخته وقتی میاد تو خونه چجوری تحمل میکنی

خنثام نسبت بهش ، آدمی که میرفت سر کار پشتش آیه الکرسی میخوندم که سلامت باشه الان هیچیش نه خوشحالم میکنه نه ناراحت ، نمیدونم تا کجا بتونم تحمل کنم امیدوارم خدا بهم توان بده بتونم دخترام را به سلامت بزرگ کنم

بمیرم برات، تو چجور فهمیدی، مطمنی؟ 

خیلی الکی فهمیدم. فیلترشکنم کار نمی‌کرد گفتم گوشیت و بده تو اینستا ی پیج و ببینم. گرفتم  رفتم دایرکتش. چت کرده بودن.من اون زن و میشناختم از مجردیش .پیام داده بود  دیشب بغل گرمت خیلی چسبید . همون شبم گفته بود دوستم تصادف کرده برم پیشش بیمارستان

خیلی الکی فهمیدم. فیلترشکنم کار نمی‌کرد گفتم گوشیت و بده تو اینستا ی پیج و ببینم. گرفتم  رفتم د ...

بخدا قلبم درد میکنه برات.درکت میکنم چقد سخت بوده برات

انشالا سایت بالا سر دخترات بمونه گلم

مرسی ، همچنین ، بعضی شبا میخوابم میگم خدایا کاش صبح بیدار نشم منکه دیگه اینجا آرامش ندارم ولی نگاه به دخترام میکنم دلم میلرزه 

اه تف تو ذات کثیفش خدا جوابش و بده  بهش گفتی عکس العمل چی بود؟

همون لحظه آنقدر داغ کردم گوشی رو پرت کردم تو سرش هر چی فحش بلد بودم گفتم بلند شد حمله کردبهم بچم ترسید گریه کرد انگار اون موقع یهو یادش افتاد چ داشته تو گوشی لباس پوشید رفت هیچ حرفی دربارش نزدیم