2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من قطعا طلاق مگ ادم چقدر زمدگی میکنه ک بیاد کنار یه ادم لاشی باسه و همخونه بشه

منم قبل از اینکه بفهمم خیانت می‌کنه میگفتم اگه همسرم این کارو کنه قطعا طلاق ولی وقتی تو چشای پسرم نگاه میکنم همه ی تنم میلرزه

چی بگم منم قبلا میگفتم خودمو خواروخفیف نمیکنم ولی بشخصه گذشتم از خودمو غرورم بخاطر دخترم.ولی هیچ وقت فراموش نمیکنم

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28
منم قبل از اینکه بفهمم خیانت می‌کنه میگفتم اگه همسرم این کارو کنه قطعا طلاق ولی وقتی تو چشای پسرم نگ ...

حق داری ما زنها خیلی گناه داریم کاش مردا هم تو چشم بچه هاشون نگاه میکردن قبل کصافط کاریاشون

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

[QUOTE=291515012]چجور خیانتی کرده مگه مرتیکه😐😐😐[/QUOتوی مجردی با ی خانومی در ارتباط بود چندسال مطلقه بود.فهمبدم چندشب پیش باهاش قرار داشته رابطه ب جنسی ام داشتن. حالا نمی‌دونم از همون موقع ادامه داشته یا دوباره پیدا کردن همو

حق داری ما زنها خیلی گناه داریم کاش مردا هم تو چشم بچه هاشون نگاه میکردن قبل کصافط کاریاشون

خدایا کاش ی روز باشه ک دیگه هیچ خیانتی نشه، یعنی میشه؟ 

جدیدا خیانت خیلی زیاد شده 

دل آدم میگیره، دیگه آدم ب چشم خودشم اعتماد نداره

از هر 10تا تاپیک حداقا 2،3تا خیانت

خدایا کاش ی روز باشه ک دیگه هیچ خیانتی نشه، یعنی میشه؟  جدیدا خیانت خیلی زیاد شده  دل آد ...

اره واقعا منم گاهی فک میکنم باید هر لخظه خودمم منتظر همین اتفاق باشم یعنی؟

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی