2777
2789
عنوان

درد جدید+ ماه نهم

341 بازدید | 22 پست

پام ازونجایی که می‌چسبه به استخون کنار واژن درد میکنه اصلا نمیشه راه رفت

این‌یکی مرحله رو تو بارداری اول نداشتم

کسی تجربه داره؟ این چه کوفتیه اصلا نمیشه راه رفت رو پام

شاید داره وزن میگیره

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرروزی یه درد داریم 😂

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍
کاش میشد گذاشت رو دور تند تموم شه فقط تموم شه نه تو بارداری اول بارداری رو دوست داشتم نه الان نمید ...

من تا هفت ماهگی عالی بود.بعداون همش استرس و نگرانی 

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍
منظورت درد استخوان واژنه؟ اگه اره که من هفته ۳۵ ایناهستم پدرمو دراوردههروقت میخوام ازجام بلند بشم پن ...

نگاه خود واژن نیس که وسط باشه

اونو سر بارداری اول داشتم

قشنگ کنار واژنِ 

من سر بارداری اولم داشتم اصطلاحا استخوان عانه میگن بهش خیلی سخت بود حتی نمیتونستم براحتی شلوار پام ک ...

🤣 من گفتم نکنه از دردای زایمانِ زایمان زودرس نشم بعد دیدم هیچ ربطی به شکمم نداره

من که دیگه تحت هیچ شرایطی بچه نمیخوام.  

منم نمیخواستم خواهر

منم نمیخواستم

دو هفته قبلی که بفهمم باردارم تو جمع مامانای کلاس دخترم گفتم شماها بچه دوم برا چی تون بود اخه

🥲 دو هفته بعد فهمیدم وقتی داشتم نطق میکردم براشون خودم حامله بودم

وای من سر اولی اینجوری شد ۷ ماهگی گفتن ورم کلیه داره مردم و زنده شدم تا اخرش

منو بگو دهانه رحمم شله😂😂😂😐