2777
2789
عنوان

چند سال پیش یکی بهم پیام داده بود

332 بازدید | 20 پست

زمان دبیرستان یه پسره تو تلگرام بهم پیام داد، اسم و فامیل و ادرس مدرسه‌م رو می‌دونست، ولی محل زندگیمون رو اشتباه میگفت، میخواست به من نزدیک بشه هر چی میگفتم کی اطلاعات منو بهت داده چیزی نمیگفت

منم بلاکش کردم

تا چند وقت بعدش دیدم رو دیوار کنار خونمون، اومده اسمی که رو اکانتش بود رو نوشته، مخفف اسمش به انگلیسی بود مثلا dnl، که فهمیدم ادرس خونمونم فهمیده

هنوزم هست رو دیواره

الان دوباره بهم پیام داده بعد چندسال 

منم جوابشو ندادم

اخه چرا بعد این همه مدت دوباره پیداش شده

بعد ۵ ۶ سال

قیافشم شبیه این خلافکاراست😮‍💨

آه اگر آزادی سرودی می‌خواند...

😂عاشق شده

مجردی؟ 

در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱یه کنکوریِ خسته برام دعا کنید🌳 قلب من این چنین آسان نمی ارزید. عشقت اما به غم هایش نمی ارزیدلعنت به من اگه نجنگم یه ثانیه!میگذره ، سرد میشی ، بیخیال میشی،ولی فراموش نمیکنی ..شدی دوست داشتنی ترین اشتبام"..ادما فراموش نمیشن فقط حضورشون تو ذهنم کمتر میشه شایدم فقط به نبودشون عادت میکنیم:)! ...ما جدا از هم غم انگیزیم ؛ با هم ، بیشتر .گوش کن ؛وزش ظلمت را می شنوی ؟...بی‌ هوا آخر شب هوایت کردم !با هر کس که می نشستم از امید حرف می زدم حتی وقتی که ذره ای امید درونم نمانده بود . !عاشق نشویا، دگر دل ندهیا، آدمک ساده بمان ساده بمان بچه نشیا."اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفت و با رفتنش قلب من رو شکست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از روی قیافه قضاوت نکن...  :) 

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤

عاشقت شده😅

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!

منم ی بار ی پسره پیام داد گفتم شما گفت امیر 

حالا من اصلا امیر نمیشناختم 

گفت بیا سر کوچه ..... اسم کوچمون را گفت 🤕🥴

نرفتم

بلاکش کردم 

ولی هنوز موندم اون کی بود و از کجا میدونست کوچه ما اسمش چیه ولی مطمئنم نمیدونست خونمون کدومه وگرنه صدباره میومد دم در 🥴