2821
2789
عنوان

عزیزان بیایید

176 بازدید | 18 پست

سلام دوستان! کسی از دهان شوی کلرهگزیدین استفاده کرده؟؟  خواهرم بخاطر سنگ لوزه رفته دکتر ، بهش این دهان شو رو داده چند روز ازش استفاده کرده الان ی ذره داخل دندون هاش سیاه شده در صورتی ک همیشه دندونهاش سفید بود و برق میزد... راهی سراغ دارید مثل قبل شه؟ تجربه ای دارید لطفاااااا

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
دهنشو میشوره بعدش یا نه؟ ما برای عفونت لثه استفاده می‌کنیم خیلی خوبه..ولی فقط یبار

از همین دهان شوی ک اسمشو گفتم استفاده میکنید؟

روزی یک بار؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم بعد از کشیدن دندون ازش استفاده کردم برای اینکه عفونت نکنه خیلی خوب بود

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

آره همینه...کلا با یبار  استفاده عفونت لثه رو از بین میبره

چ خوب ولی نمیدونم چرا دندون های خواهرمو سیاه کرده  ببخشید گفتید در روز یک بار؟؟ 

منم بعد از کشیدن دندون ازش استفاده کردم برای اینکه عفونت نکنه خیلی خوب بود

چجوری ازش استفاده کردید؟؟ روزانه ؟؟

چجوری ازش استفاده کردید؟؟ روزانه ؟؟

فقط دوسه شب استفاده کردم‌ولی دندونام سیاه نشده

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

فقط دوسه شب استفاده کردم‌ولی دندونام سیاه نشده

خواهرم فقط دو سه روز استفاده کرد با این حال اینجوری شد نمیدونم چرا والا 

دو سه شب رو پشت سرهم استفاده کردید؟ 

شما راهی سراغ ندارید مثل قبل سه دندوناش

چرا از پزشکش نمیپرسه؟متاسفانه نمیدونم ولی احتمالا به خاطر استفاده از دهانشویه اس..چون میگی قبلا سفید بوده...میتونه قطع کنه مصرفش رو و از دکترش بپرسه...واینکه ممکنه تاریخ گذشته باشه چون دهانشویه زیاد مصرف نداره 

چرا از پزشکش نمیپرسه؟متاسفانه نمیدونم ولی احتمالا به خاطر استفاده از دهانشویه اس..چون میگی قبلا سفید ...

ازش پرسیدم میگه رو‌جلدش نوشته دهنتون رو نشویید وقتی استفاده کرده بعدش دهنشو نشسته فک کنم ب همین خاطره 😓😓😓

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792