2777
2789
عنوان

ازدواج

125 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها یه سوال دارم 

دوست پسرم کار جدید زده تقریبا سه ساله که باهمیم 

گفته یک سال دیگه میام خاستگاری میخواد یکم پول جمع کنه ولی تو این یکسال در ارتباط نباشیم 

البته قبلا دو بار اومده بودن خاستگاری که یه سری اتفاقا افتاد و نشد 

بنظرتون چیکار کنم :((

از انتظار خسته شدم 

ازینکه همش نمیشه

عزیزم امیدوارم اگه به صلاحتون جور شه اگه نیست واقعا نه

من با دوس پسرم ازدواج کردیم الان میخوام جداشم اصرار به چیزی نکن به خدا بگو اگه صلاحت اوکی بشه باورت نمیشه روحمو زخم کرده دعا کن برام 

عزیزم امیدوارم اگه به صلاحتون جور شه اگه نیست واقعا نه من با دوس پسرم ازدواج کردیم الان میخوام جداش ...

من واقعا نمیتونم بجز این ادم با کس دیگه ای ازدواج کنم حتی اگه خدای نکرده قرار به جدایی بشه حاضرم بازم ازدواج کنم و اشتباه کنم،چون همه ی خاستگارامو سه ساله دارم بخاطرش رد میکنم الانم دیگه نمیتونم با کس دیگه ای :(امیدوارم این اتفاق برای هیچ کس نیوفته اینکه انقدر عاشق بشن و کور 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واقعا نمیتونم بجز این ادم با کس دیگه ای ازدواج کنم حتی اگه خدای نکرده قرار به جدایی بشه حاضرم باز ...

عزیزم من کسی بودم که کوشی جواب نمیداد دیونه میشدم الان از یک سال بیشتر کار بع کار هم نداریم

من نمیگم باهاش ازدواج کن یا نکن واقعا تو جایگاهی نیستم بخوام این نظرو بدم ولی میکم اگه خواستی ازدواج کنی آگاهانه ازدواج کن ان شالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشی

عزیزم من کسی بودم که کوشی جواب نمیداد دیونه میشدم الان از یک سال بیشتر کار بع کار هم نداریم من نمیگ ...

میدونم واقعا میفهمم،خیلیا بهم نصیحت کردن من اصلا همچین دختری نبودم ،ولی انگار خداهم باهام لج کرده هرچی دعا میکنم مهرش از دلم بره بدتر میشه.   انشالله ههون عاقبت بخیر شیم 

میدونم واقعا میفهمم،خیلیا بهم نصیحت کردن من اصلا همچین دختری نبودم ،ولی انگار خداهم باهام لج کرده هر ...

خدای ما مهربونترین عزیزم خودتم تلاش کن ان شالله که خوشبخترین باشی با کسی که دوسش داری