2777
2789
عنوان

دزد گرفتم!!!!!!!!!!بیاین

228 بازدید | 17 پست

ما مجتمع زندگی میکنیم..یه باغچه داره که اونورش میخوره به یه کوچه پهن..من پشت پنجره برقا رو خاموش کرده بودم داشتم بیرون ونگامیکردم.دیدم یه اقایی پرسه میزنه هی اینور نرده ودیوار نگاه میکنه..میدونستم دزده میخواد بپره اینور...ده بار اومددرفت قشنگ مطمئن شد هیچکی نیست!از دیوار کشید بالا(نرده ودیواره،من از پشت نرده دیدم دیوار زیاد بلند نیست)پاشو ک گذاشت اینور نرده بلند داد زدم اینجا چی میخوای اقاااااا؟؟؟؟برووو بیروووووون 

دست پاچه شد ..نمیدونست صداا داره ازکجاا میاد

😄😂دوتا پا داشت دوتا دیگه قرض کرد دررفت

چه وضعیه خدایی

جالب اینجاس یدونه ازهمسایه ها نیومد ببینه چ خبرع مردم چقد بی تفاوت  وبز دل شدن!

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑

۵ صبح دزد داشت ماشینمون رو خالی می‌کرد از طبقه بالا داد زدم هیشکی نیومد بیرون تا ما بریم پایین هر چی بود و نبود جمع کرد برد

البته الان گرفتنش تو زندانه خیر نبینه الهی 

۵۰ میلیون ضرر زد

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ میزدی پلیس

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
۵ صبح دزد داشت ماشینمون رو خالی می‌کرد از طبقه بالا داد زدم هیشکی نیومد بیرون تا ما بریم پایین هر چی ...

خدایی مردم انگار سم خوردن انقد بی تفاوت وبی رگ شدن

مردم از کجا می دونستند دزد هست؟  خدا خیرت بده!

یعنی چی ازکجا میدونستن!وقتی یکی داره داد میزنه اینجا چی میخوای؟بجز دزد ذهن شما سمت چی میره

شاید فکر کردن یکی داشته تو کوچه پرسه می زده، یه خانمی هم سرش داد زده ! 

نه اخه دزده شروع کرد حرف زدن گفت اومدم چوب ببرم!

حالا برای همسایه ها بگو اگه لازمه پول بزارن رو هم و نرده بزارن!   بالاخره اون دزده ممکنه هوس ک ...

نمیکنن اینکارو فقط طبقه همکف درخطره چون ممکنه ازشون دزدی بشه وماشینها...ولی این همکاریی ها نیست بینشون

نمیکنن اینکارو فقط طبقه همکف درخطره چون ممکنه ازشون دزدی بشه وماشینها...ولی این همکاریی ها نیست بینش ...

اگه فیلم گرفته بودی الان فیلم نشون تک تکشون می دادی و یکم به فکر می افتادن!  هزینه نرده وقتی تقسیم بشه کم می شه!

یا ارحم الراحمین