2777
2789

من خنگ نیستم همه ازهوشم تعریف میکنن اماشوهرم نه مسخره میکنه هرچی میشه یه اشکالی یع چیزی انقدرکه میترسم چیزی ازش بپرسم

داشتم باهاش تلفنی حرف میزدم گفتم کجایی گفت توراهم تواون شهربودم دنباله داروبرای خواهرم حالاپیدانشدمیخوام بیام این شهربگیرم بعدحواسم نبودگفتم اینجاپیداشد؟

بعدمیگه چقدرباهوشی تومن هنوزنرسیدم اونجابگردم چطورمیگی گفتم منظورم این بودبقیه گشتن بودمیگفت نه بابامنظورت دقیقاهمین بودچقدرباهوشی توبایدجزیکی ازمسئولین میشدی و...این باراولش نیست سراین چیزای کوچیک مسخره میکنه چیکارش کنم فحش دادم گوشی وقطع کردم قهرم کردم قبلاکارساز نیست چیکارش کنم لعنتی رواه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی ببینه تو بیشتر حرص میخوری و قهر میکنی اون بیشتر این کارو انجام میده چون قصدش همینه ک ناراحتت کنه.میتونی به یه بزرگتر که اون ازش حساب میبره بخوای باهاش بحرفه.اما هرچی بیشتر ناراحتیتو بروز بدی اون بدتر میکنه

هرچی ببینه تو بیشتر حرص میخوری و قهر میکنی اون بیشتر این کارو انجام میده چون قصدش همینه ک ناراحتت کن ...

اهاباشه به مادرشوهرم میگه ولی میترسم بدترشه اخه چرابایدخوشش بیادمن ناراحت بشم؟مگه دوسم نداره ؟مشکلش چیه واقعا؟

هوف سخته بروزندم بایدبهش بفهمونم وقتی بروزندمم تکرارمیکنه چ فایده امتحان کردم چندبار

اشتباهاتشو یکسره بهش گوشزدکن .مثل اینکه زیادی بهش اعتمادبنفس دادی 

اره احتمالاواسه اونه من ازش تعریف میکنم زیادبدیاشونمیگم میگم اعتمادبه نفسش نیادپایین اون ازاون وربرعکس منم بایدازاین بعدمثل خودش ازش انتقادکنم تابفهمه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز