2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیژم اجرت و مالیات هم داره موقع خرید یا فقط قیمت وزنشو میدید؟

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

عالیه عزیزم من چند ماهه هرچی پول میاد دستم واسه آینده بچهام سکه پارسیان میخرم با ده تا طلافروشی هم مشورت کردم گفتن وقتی پولتون کمه بهترین گزینه پارسیان هست الان ۱۶ تا خریدم خاستم بفروشم بدم سکه بهار آزادی ولی طلافروشی‌ نذاشت گفت سکه بهار آزادی حباب داره ولی پارسیان نه

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
عالیه عزیزم من چند ماهه هرچی پول میاد دستم واسه آینده بچهام سکه پارسیان میخرم با ده تا طلافروشی هم م ...

سلام گلم منم میخوام سکه پارسیان هر ماه بخرم برا پس انداز 

ولی مردد هستم 

شما که خریدید خوبه مشکلی نداره برای فروشش

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

سلام گلم منم میخوام سکه پارسیان هر ماه بخرم برا پس انداز  ولی مردد هستم  شما که خریدید خ ...

ن عزیزم چ مشکلی من با تحقیق شروع کردم و بهترین روش واسه پس انداز چون ما ن میتونیم هر ماه ی سکه بهار آزادی بخریم ن اینکه میشه پول رو نگه داشت (تورم) من با ی تومن دو تومن هر ماه سکه میخرم 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
ن عزیزم چ مشکلی من با تحقیق شروع کردم و بهترین روش واسه پس انداز چون ما ن میتونیم هر ماه ی سکه بهار ...

ممنون از راهنماییت منم میخوام بخرم هر ماه

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی