2777
2789
عنوان

کار یا دانشگاه؟

102 بازدید | 9 پست

بچه ها من خیلی دلم میخواد برم کار کنم مخصوصا تو این وضعیت افتضاح اقتصادی.

منتهی بابام اصرار به دانشگاه رفتن من داره و منم خیلی دوست ندارم که برم‌.

شما جای من بودین چیکار میکردین؟ دانشگاه یا کار؟ 

خودتونم خوب میدونین که با کار پاره وقت نمیشه خرج خونه رو داد..ما از لحاظ اقتصادی واقعا به صفر رسیدیم.

نمیدونم به بابام چی بگم.دوس ندارم ناامیدش کنم

کسی ذکری یا دعایی بلده که بتونم قانعش کنم؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب دانشگاه غیر از دولتی که خرج داره خودش بعدم کجا بری کار کنی هرجا بری اول میگن چی خوندی و مدرکت چیه مگر اینکه دنبال یاد گرفتن کار ارایشگری ای چیزی باشی اگه ارایشگری یاد بگیری دیگه نیاز به درس خوندنم نداری درامدش از صد تا درس خوندن بیشتر

بنظرم برو فرهنگیان حقوق خوب ماهیانه داری درس هم میخونی

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻
خب دانشگاه غیر از دولتی که خرج داره خودش بعدم کجا بری کار کنی هرجا بری اول میگن چی خوندی و مدرکت چیه ...

اره خودم تو فکرشم.حداقلش اینه خانوادم میتونن از این وضعیت کمی دربیان

کار، به بابات بگو یکی هست شریف خونده الان پشیمونه خودمو میگم. تازه تا ارشد خوندم الان افسرده شدم.برو سر کار اگه خوشت نمیاد. مهم نباشه برات چی میگن هر جور دوست داری زندگی کن. دانشگاه هم بری تهش خودتی که ناراحت میشی و خانواده اهمیت نمی‌دن. روح روان من از بین رفته. با اینکه علاقه نداشتم ولی شاگرد اول بودن بهترین دانشگاه درس خوندم تا ارشد. حساب کن جایی که علاقه داشتم میرفتم چیکارا که نمی‌تونستم بکنم. دانشگاه هیچی بهت یاد نمی‌دن جز روابط اجتماعیت قویتر میشه و یکم مودبانه تر صحبت می‌کنی که تو این مملکت باید بی ادب باشی وگرنه باختی

روکش دندان نکنید. هر دندان عصب کشی شده ای به روکش نیاز ندارد.