2777
2789
عنوان

پول همه چیزه💵💰💶

227 بازدید | 25 پست

پول همه چیزه. دلیل روان سالم. دلیل سلامت فیزیکی. دلیل شاد بودن. دلیل ذهن باز داشتن. دلیل بالا بردن سطح سواد. دلیل جایگاه اجتماعی خوب. دلیل امنیت. بازم بگم؟

قبول ندارم  

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر مشکلت با پول حل نشد یعنی پول کافی براش نداری ...

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .

اوکی پول خیلیییییی مهمه 

ببین،خیلیییییییییییییی 

اما همه چیز نیست 

دلیلی برای روان سالم هم نیست 

(خانواده مادری من همگی بسیاااار پولدار و خفن با روان نابود)

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

خیلی خوبه بله...

اما  قول میدم  همه چیز  نیست......

باورتون  نمیشه یک میلیون دلار   بدین  ثابت میکنم....

ب شرط واریز به حساب، وگرنه جوابی ندارم

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com