2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭ای خداااااا

137 بازدید | 13 پست

امشب مهمونی بود خونه مامانجونم قرار شد من بمونم خونه درس بخونم مامانم آماده شد اومد خونه مامانجونم بابام موند خونمون بعدا بره

خودش آماده شد منم که آماده نبودم بزور گفت آماده شو منم مانتو پوشیدم شاملو انداختم سرم اومدم😭😭😭الانم نرفتم پیش مهمونا اومدم اتاق بالای خونه مامان‌بزرگم 

با این قیافه و سرو وضع نمیخوام برم😭زنموم هم هی میگه کو فلانی

😭😭😭الهی بابام بره زیر ماشین هیچوقت ازش خوبی ندیدم😭😭😭😭😭

وای کاملا درکت میکنم عموم این بلارو سرم آورد یبار ازش متنفر شدم از اونموقع🤦‍

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر؟از بس که خواب ماندیم خورشید جان به لب شد شب رفت و باز شب شد...تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{📚bibliophile} نام کاربریم ونون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭دارم گریه میکنم نمیخوام برم پیششون 

صورتم وضعش خرابه بدون هیچ کرمی اومدم

شرایطمم خیلی بدتر از تو بودا تو اتاق خواب بودم مهمون غریبه از شهر دیگه اومده بود منم انقد ژولیده پولیده شده بودم تو خواب حالم از قیافه خودم بهم میخورد اون راه افتاده بود جلوی مهمونا آوردشون بالا سر من😐اصن یادش افتادم داغ دلم تازه شد🤦‍🤦‍🤦‍🤦‍🤦‍🤦‍🤦‍

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر؟از بس که خواب ماندیم خورشید جان به لب شد شب رفت و باز شب شد...تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{📚bibliophile} نام کاربریم ونون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

😭دارم گریه میکنم نمیخوام برم پیششون  صورتم وضعش خرابه بدون هیچ کرمی اومدم

پست بالایی که برات فرستادم بخونی میفهمی شرایطت خیلیم بد نیست🥴

شرایطمم خیلی بدتر از تو بودا تو اتاق خواب بودم مهمون غریبه از شهر دیگه اومده بود منم انقد ژولیده پول ...

دفعه قبلیم نامزد عموم منو با شلوار گلگلی و پیرهن فوتبالی دید😭😭

دفعه قبلیم نامزد عموم منو با شلوار گلگلی و پیرهن فوتبالی دید😭😭

حس وحشتناکیه خدا نصیب دشمن آدمم نکنه😢