2777
2789
عنوان

تولید گلدان

103 بازدید | 6 پست

سلام وقتتون بخیر دوستان من میخوام قالب گلدان بخرم از این سیلیکونی

بعد با روش سنگ مصنوعی گلدان درس کنم ولی فعلا فقط یک طرح میزنم تا بعد ها اگه درامد داش قالبای بیشتری بخرم 

بنظرتون خوبه ؟

فروش داره؟

خیلی دنبال کارم ولی تا حالا مورد مناسبی پیدا نکرده بودم تا اینکه چند روزه فیلم سنگ مصنوعی رو تو اینستا دیدم 

حاشیه سود خوبی داره چون مواد اولیه ش ارزونه . اما حتما دوره اموزشی بخر که راه و چاه بلد باشی . گلدان ها نیاز به پرایمر زدن و ضد اب شدن دارن . 

جاشمعی و جاعودی و ... هم میتونی درست کنی 

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

حاشیه سود خوبی داره چون مواد اولیه ش ارزونه . اما حتما دوره اموزشی بخر که راه و چاه بلد باشی . گلدان ...

اخه راستش هزینه ای بریا خرید دوره ندارم میخوام همینجوری شروع کنم بنظرتون نمیشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه راستش هزینه ای بریا خرید دوره ندارم میخوام همینجوری شروع کنم بنظرتون نمیشه؟

چرا تو اینستا ببین یا گوگل سرچ کن . چون مواد تولیه ش ارزونه خراب هم بشه ضرر زیادی نداره . مثل رزین نیست که ادم برا هر قطره ش هم بخواد برنامه ریزی کنه 😅 

البته قالباش یه کم گرونن . ولی یکی دو مدل بخری برا اول کار خوبه

چرا تو اینستا ببین یا گوگل سرچ کن . چون مواد تولیه ش ارزونه خراب هم بشه ضرر زیادی نداره . مثل رزین ن ...

ببخشید شما پیجیده میشناسین که رایگان آموزش بده اته من هر کدومو که دیدم همشون ۱۰ ۱۵ میلیون فقط برا آموزش میخوان

فک کنم برا موادش رزین هم اضافه میکنن

ببخشید شما پیجیده میشناسین که رایگان آموزش بده اته من هر کدومو که دیدم همشون ۱۰ ۱۵ میلیون فقط برا آم ...

نه رزین نیاز نداره . البته تو بعضی مدلاش یه نوع رزین استفاده میکنن که رزین اپوکسی نیست ، یه نوع رزین صنعتیه . 

نه بابا چه خبره ده پونزده تومن 🥴 خود رزین کلاس خوباش سه چهار تومنه . این بتن که خیلی کمتره قر و فرش 

2790
2778
2791
2779
2792