راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
امادگی نهایی زبان ران و ببین توی اپارات رایگان گذاشته
لینکشو میدی گلم😘
یه عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی اگر کیدراما یا سیدراما میبینی ناشناخته دوست خوب منی🩷😚 همونی که کلی فیلم دیده اما موقع معرفی اینجوریه 👈😵💫 👉یادم نمیمونه که😂🤦🏻دیوانه و دلبسته ی اقبال خودت باش...... سرگرم خودت، عاشق احوال خودت باش....... یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری ......راضی به همین چند قلم مال خودت باش .در جستوجوی کشف روان 😁😍 عشق آلمان و فرانکفورت 🫠 یک عدد فرفری که موهاشو صاف میکنه
اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه