2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اهل زدن و اینا نیس ولی فک نکنم کاریش بتونم بکنم دو برابر منه اون🤐

برامنم دوبرابرمه اما ب شوخیم باشه منم میزنمش 🤣🤣🤣🦦🦦جدی ک واویلا البته اینک خودشو ضعیفم نشون میده بی تاثیر تیست

اگر خواستی سرزمینت را آزاد کنی ده گلوله در تفنگت بگذار ، نه گلوله برای خائنین و آدم فروشان و تنها یک گلوله برای دشمنت کافیست! ✅️آدولف هیتلر

برامنم دوبرابرمه اما ب شوخیم باشه منم میزنمش 🤣🤣🤣🦦🦦جدی ک واویلا البته اینک خودشو ضعیفم نشون میده ...

خب مرد دست به زن دار مث گوریل وحشی رفتار می کنه

اگه زنش بزنتش بعید نیس بکشه زنه رو

من که نظرم اینه اگه مردی زنشو زد زنه به جای دفاع کردن از خودش بره دنبال کارای جدایی دیگه

🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.من سه ساله متاهلم مرتیکه مشکوک زاده،درخواست نده!

خب مرد دست به زن دار مث گوریل وحشی رفتار می کنه اگه زنش بزنتش بعید نیس بکشه زنه رو من که نظرم اینه ...

ینی بزنیمش چیکار میکنه ینی 

بنظرم باید با دیونگش زدشون ک خودشون هنگ کنن بترسن بگن دیوونه شده اینجوری میکنه   

ینی بزنیمش چیکار میکنه ینی  بنظرم باید با دیونگش زدشون ک خودشون هنگ کنن بترسن بگن دیوونه شده ا ...

بزنیش احتمالا بدتر میزندت دوباره😂

🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.من سه ساله متاهلم مرتیکه مشکوک زاده،درخواست نده!

هنو نرفتم سر خونه زندگیم ولی منو بزنن میزنم صد در صد  ولی میترسم وسایل خونه رو بشکونه تو عصبان ...

نه بابا اگه عصبی مزاج نباشه نمیکنه این کارو

مال منم آرومه کلا

دعوا اینا راه نمیندازه

واسه همین نگران نیستم لوازم خونه رو خراب کنه🤣

پس چیکار کنیم    

هیچی😂

بذار فرداش برو رسیدگی قانونی کن یا به خونوادت رجوع کن که ادبش کنن

ولی خب در کل به نظرم هم زن هم مرد باید حواسشون باشه که کارشون به درگیری فیزیکی و حرمت شکنی نرسه هیچ وقت

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز