2821
2789
عنوان

پرولاکتین

105 بازدید | 8 پست

پرولاکتینیم ۴۵ هست دکتر هنوز بهم قرص نداده اگ قرص بده بخورم بیاد پایین تنظیم بشه دیگه نیاز نیس قرص بخورم؟

تعداد رای : 3
نظرسنجی
هست
3
100%
نیست
0
0%

پرولاکتین دوره ای هست و بررسی مداوم میخواد چون ترشح این هورمون مربوط به عده هیپوفیز مغز هست که گاهی اوقات دچار اختلال میشه  و ممکنه لازم باشه مادام العمر قرص مصرف بشه

از  من سه سال پیش ۳۵۰ بود با چند ماه  مصرف قرص کابرگولین بصورت هفتگی که دکتر تجویز کرد خوب شدم 

دوباره پارسال به خاطر بهم ریختن پریود و ریزش مو ‌… ازمایش دادم دیدم پرولاکتین شده ۷۵۰ 

نزدیک یک سال قرص خوردم و الان اومده پایین ولی دکتر گفته سه ماه یکبار باید ازمایش بدم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جلوگیری میکنه از بارداری و باعث سردرد میشه

منم پارسال دکتر گفت پرولاکتینم بالاست دلی قرصی بهم نداد 

یعنی برم دکتر دوباره آزمایش بدم و دنبال درمانش باشم ؟ 

من مجردم یعنی ممکنه تو بعد از ازدواجم تأثیر بزاره ؟

منم پارسال دکتر گفت پرولاکتینم بالاست دلی قرصی بهم نداد  یعنی برم دکتر دوباره آزمایش بدم و دنب ...

حالا که مجردی نمیخواد ولی برای بارداری معمولا ازمایش پرولاکتین مینویسن