2777
2789
عنوان

خونم ترکیده

218 بازدید | 12 پست

همه جاکثیف وخونه پراز مگسه توری هم نداریم سینک پراز ظرفه .پسرمم خوابیده نمیتونم جارو برقی اینا روشن کنم😕😕شامم ندارم  وازهمه بدتر حال وحوصله ندارم

من باید ظرف بشور

لحاف جمع کنم

برم حموم

ولی رو مبل لشم

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم شام ندارم،اخر هفته ها رو بیرون میخوریم معمولا،شما هم اینکار و بکن،چقدر هی بشور بساب و کار خونه 

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

چرا اینقدر بی حوصله؟ شوهرتون از سر کار بیاد و خونه رو اینجوری ببینه خستگی تو تنش میمونه ک، یه یا علی بگو برو تمیز کن، حالت هم خوب میشه 

میشه برای سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستی 🌼

بلندشو تمیزکن گلی شامم بذار همسرت از سرکار میاد میبینه خونه اینطوریه ناراحت میشه

خونه اتو تمیزکنی‌ حوصلت‌هم‌میاد

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
منم شام ندارم،اخر هفته ها رو بیرون میخوریم معمولا،شما هم اینکار و بکن،چقدر هی بشور بساب و کار خونه&n ...

منم دوست دارم اخر هفته ها بریم بیرون ولی شوهرم قبول نمیکنه میگه گرونه همه چیز

ظرفا بشور شام بزار گردگیری کن دیگه پسرت بیدار میشه جاروبرقی کن شوهرت هم داره میاد بگو تور بخره.اخ ...

توری زیادگفتم بخره ولی حرف توکله اش نمیره خودم خسته شدم ازبس گفتم بخر

منم دوست دارم اخر هفته ها بریم بیرون ولی شوهرم قبول نمیکنه میگه گرونه همه چیز

خب بگوحداقل کمک بده تو کارای خونه،حالا آدمم که همیشه شیشلیک نمیخوره که،گاعی دوتا فلافل بگیرید انقد مزه میده،

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩