2777
2789
عنوان

بچه ی جاریم😒😒

1422 بازدید | 56 پست

دوستان سلام جاریم ی دختر کوچولو داره ک خیلی لوسه و ب من زیاد می‌چسبه چون باهاش مهربون بودم همیشه براش لاک میزدم مثلا خوشش میومد ولی الان پشیمونم تو مهمونی باید بیاد پیش من بشینه یا مثلا همیشه میاد تو ماشین ما ،اوایل برام دلنشین بود ک دوستم داره ولی دیگ از لوس بازی‌بازیاش خسته شدم یا مثلا میخاد دست منو شوهرمو بگیره موقع راه رفتن،چیکار کنم دیگ اینقد نچسبه،بعضی اوقات پیش میاد ک خونوادگی میریم بیرون نمیتونم بخاطر این موضوع از خوشی خودم بگذرم

ی تازه مامان💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها دلشون خیلی پاکه فک میکنن همه مثل خودششونن و محبت شون از ته دله، واسه همین زود وابسته میشن....

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

خب بگو الان پیش مامانت باش تا بعدا بیام ببرمت با خودم بیرون😊

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

باهاش خوب باش

ولی نه جایی که جاریت سو استفاده کنه برای راحتیه خودش

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

وای من خواهرزاده م اینطوریه 

بهم میگه خاله تو عشقمی بزرگ بشم باهات ازدواج میکنم 

یا میگه کاش مامانم تو بودی😂یبار میگفت اگه نینی دار بشی دیگه دوسم نداری؟

خیلی دوسش دارم. 

حالا نمیدونم چطور بهش بگم باردارم☺

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 

چه جالب جاری من حتی بچه رو بغل نمیکنه مبادا دستش درد کنه.

منم اوایل که تازه عروس بودم بچه خواهر شوهر بهم می‌میچسبید 

یواش یواش کم جواب دادم گفت بیا بازی  گفتم یه بار فقط .

فافا  همون اسمی که پسرم تا ۵ سالگی منو صدا کرد  ولی بعدا بهم گفت مامان جون