2777
2789

چیکار کنم که کپک نزنه و ترش بشه؟

یبار درست کردم هم شیرین شد هم کپک زد

سیرترشی،بادمجون،و ترشی لیته و خیارشور 


ممنونم که کمکم میکنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بذاری بعد پخت کاملا خنک بشن بعد سرکه بریزی ,سرکشم زیاد بریز ,درظرفتم محکم باشه داخل یخچال یا جای خنک بذاری کپک نزنه

  🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

خیارشورو میگم بهت

خیارو خشک کن بعد شستم بعد ابو بزار بجوشه ی لیوان سرکه سفید بریز توش نمک بریز ب حدی ک زبونتو بزنه شوری اب..گرمای اب هم کم کم باشه نه زیاد ..خیارو بریز تو دبه روش مرزه و سیر و ترخون و فلفل بازم خیار ب ترتیب و دراخر اب نمکو بریز روش درشو قشنگ کیپ کن بزار جای خنک

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز