2777
2789

احتمالا اره 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی میشه که کسی متوجه نشه و دفع بشه؟ آخه دکتر سونوگرافی گفت دفع میشد باید درد داشته باشه 

اصلا هیچ چیزی حس نکرده؟

هنگام ادرار سوزشی چیزی

من مامانم هنگام دفع خودش دیده بود سنگو

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
اصلا هیچ چیزی حس نکرده؟ هنگام ادرار سوزشی چیزی من مامانم هنگام دفع خودش دیده بود سنگو

نه اصلا سوزش نداشته یا موقع ادرار درد ولی چند روز یهو دردش میگرفت که پامیشد به تناب زدن باز آروم میشد الان ۵ روزه که اصلا درد نداشته و سونو هم گفته که سنگ داخل حالب و مستانه نیس 

یعنی جای دیگه امکان داره رفته باشه که داخل سونو دیده نشده؟

نه اصلا سوزش نداشته یا موقع ادرار درد ولی چند روز یهو دردش میگرفت که پامیشد به تناب زدن باز آروم میش ...

نمیدونم والا دیگه ولی اصولا باید اگه دفع میشد سوزشی چیزی داشت

حتما برو اسکن بده

اگر دستگاه قدیمی باشه یا مشکل داشته باشه نشون نمیده

دوستم سنگ دوازده میل رو توی سونو نتونستن پیدا کنن، با اسکن متوجه شد

سنگ حالب رو جدید بگیر، توی مسیر ادراره اگر دقع نشه باید حتما سنگ شکن بشه چون کلیه رو متورم میکنه و بعد از چند وقت کلیه از بین میره

ممکنه حتی اگر متورم باشه هم دردی حس نکنی

حتما اسکن بده یا برو جای دیگه سونو

نذار درمان عقب بیفته 

مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.

نمیدونم بخدا خوشحال بودم که نیس باز تو فکر رفتم یعنی خارج شده یا جای دیگس🤔

اندازه سنگ کلیه چند میلی بوده؟ من ۶ ماه قبل سنگ سه میلی داشتم تا اومد تو لوله حالب خیلی درد کشیدم ولی موقع دفع اصلا متوجه نشدم. دکتر گفت چون کوچیک بوده متوجه نشدی

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش. الهی امین

وقتی سونو نشون میده که نیست حتما دفع شده معمولا وقتی سنگ داخل هاله میمونه درد شدیدی داره بعدش که بیفته تو مثانه راحت دفع میشه و حتما که دفع سنگ با سوزش و درد همراه نیست، من خودم سنگ داشتم موقع دفع نه درد داشت نه سوزش اتفاقا اصلا متوجه نشدم 

وقتی سونو نشون میده که نیست حتما دفع شده معمولا وقتی سنگ داخل هاله میمونه درد شدیدی داره بعدش که بیف ...

منم همینو میگم تعجبم از حرف دکتر هست که گفته دفع نکردی و هست هنوز خب وقتی تو سونو ندیده چرا باید اینو بگه دیگه پرواز که نکرده سنگ والا دکترا رد دادن

اندازه سنگ کلیه چند میلی بوده؟ من ۶ ماه قبل سنگ سه میلی داشتم تا اومد تو لوله حالب خیلی درد کشیدم ول ...

۶ میل بود اینم چند روز اول خیلی درد داشت که تو حالب گیر کرده دکتر گفت ولی چند روزی بود دردی نداشت امروز که دوباره رفت سونو هیچی دیده نشد و نبود

حتما برو اسکن بده اگر دستگاه قدیمی باشه یا مشکل داشته باشه نشون نمیده دوستم سنگ دوازده میل رو توی ...

همین سونوگرافی که امروز رفت گفت نیست نه تو مثانه و نه داخل حالب دفعه اول هم همین سونوگرافی سنگ دید نمیدونم بخدا احتمالا بریم یه اسکن بده