2777
2789
عنوان

توزندگی مشترک ؟

214 بازدید | 18 پست

بیشتربه خودتون یعنی تیپ ولباس وپوست اهمیت میدین؟یا کارخونه آشپزی اینجورچیزا؟من که خودم الویت آخرمم اگه وقتی بمونه وگرنه هیچی وازاین اخلاق خودم خسته شدم

آشپزی اولویت ده هزارمم هست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اولین خودم

شوهرمم همینو میخواد

شاید در هفته یه روز غذا درست کنم

خدا رو چه دیدی شاید پر گرفتیم شاید خنده هامون از سر گرفتیم نگو چی گذشت و نگو چی کشیدیم شاید شب تموم شد خدا رو چه دیدی....

کارای خونه رو ناچارم توی اولویت قرار بدم چون معده ی گرسنه و لباس تمیز نداشتن و همچنین ظرفای بوگرفته رو نمیشه تحمل کرد اما اگه‌ماسک روی پوستم نذارم یا موهامو مدل جدید نبافم اتفاق خاصی نمیفته.

میدونم اشتباهه ولی چاره ای نیست مخصوصا اگه بچه داشته باشی

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
اونوقت موقع ناهار وشام باشوهرت بحثت نمیشه؟من یه وعده غذا نباشه شوهرم غرمیزنه

نه شوهرم نون و گوجه هم غذا میدونه 

ناهار که شرکته شام میوه یا سالاد میخوریم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
کارای خونه رو ناچارم توی اولویت قرار بدم چون معده ی گرسنه و لباس تمیز نداشتن و همچنین ظرفای بوگرفته ...

بچه اولویت های آدم  رو تغییر میده 

به تیپ و لباس و اینجور چیزا اهمیت میدم در حد معمول ولی به خواب و استراحت  و سلامتی و مصرف مکمل ...

متاسفانه من اصلا به خودم اهمیت نمیدم فقط شبا دندونام مسواک میزنم