2777
2789
عنوان

حس میکنم…

87 بازدید | 11 پست

حس میکنم هیچکی جز خانوادم خیر خواهم نیست 

حتی با دوستامم رابطمو ضعیف کردم (چون آخرین بار از دوتاشون ضربه خوردم)

نه با هیچکی چت میکنم نه زنگی تماسی چیزی 

حس تنهایی میکنم ولی به نفع خودمه به نظرم 

به نظرتون کارم درسته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم دیگه که بگذره متوجه میشید شما فقط به خودتون نیاز دارید.

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        

آره 

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻

من بین همه انسانها تنهام

فقط یه پدر و مادر دارم

دوست اصلااا ندارم با کسی حرف نمیزنم چون خوبی کردم خوبی ندیدم

خواهر برادر هم هیچ

همش تو خونه ام هیچجا هم نمیرم اما یک درصد ناراحت و ناراضی نیستم... خدایا شکرت

امااا همیشه میگم من تنها نیستم چون خدا دارم با خدا حرف میزنم درد و دل میکنم چون خدا خیلی بزرگه از خدا بزرگتر قدرتمندتر و مهربونتر نیست

بهترین رفیق من خداست برای همین من احساس تنهایی نمیکنم و شکرگذارشم

و کمکم میکنه خدایا شکرت

اصلاااا یک درصد منفی فکر نکن احساس تنهایی هم نکن خدا رو شکر خدا رو داریم

خدارو شکر برای خانوادمون

مثبت حرف بزن انرژی و فرکانسهای مثبت بفرست شکرگذاری کن سعی کن شاد باشی و رها کن به هیچی هم فکر نکن

الله پشت و پناهت باشه

اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ💚🌿 " یا الله "