2789
عنوان

پخش عکس😔

| مشاهده متن کامل بحث + 9963 بازدید | 262 پست

اسی وقتی هی میخای توجیح کنی دیگه برا چی تاپیک زدی؟

هی میگی ن زود پاک کردم ن توبه کرده ن هیچی نخاست دیگه..چقد بچه ای اخه از ترس عکس ادم کات میکنه؟ باید ی طور میفهمیدی هنوز داره یا ن بعد کات میکردب

چند سال پیش یکی از دوستا ک ن اشناهام عکس داده بود و میگفته پاک کرددم پسره بعد مدتها باهاش اکانت خاله و صیغه یابی زده بود 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شوهر من ازم داره البته تو بغل خودش اوایل ازدواج سلفی میگرفت😶تازه ریختشون رو هارد نمیدونم برا چی نگه ...

ححاحالا شما مشکوک نشید 

ولی از نظر من طرف هر شب هر روز آدمو لخت میبینه دیگه عکس برای چیشه آخه بعد شاید گوشیش گم شد یا دوستش دزدیدش چه لزومی داره هر وقت خاست لخت میشی میگی اینا فول اچ دی ببین زنده😅

اوهوم

اصلا از پخش شدن عکس نترس 

فقط چک کن ببین با این سن زن نداشته باشه 🙄

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

خواست دیگه به زور خواست من که اصلا اهل این چیزا نبودم و نیستم بچه بودم به خدا 

عجب مذهبی بوده و با غیرت که ازت عکس اینجوری خاسته 🙃 

خدایی یکم عقلاتون بزارید بره بالا بعد با یکی دوست بشید که مثه چیز گولتون نزنن نرن پیش دوستاشون ایسگاهتون کنن 

همین کارا میکنین که پسرا میگن دخترا خرن 😑😑😑

نمیتونم درکت کنم اسی چون تو این شرایط قرار نگرفتم 🥲 خب چ طوری جلوی خودتو گرفتی ک زنگ نزنی پیام ...

گف نمیخوام اذیتت کنم هرجور راحتی ولی دلت تنگ شد پیام بده فعلا تو استرس پخش عکسم برا همین اگه استرسم بره مطمئنا دلم تنگ میشه و حالم بد میشه