2777
2789

پدر شوهر خالم فوت شده یک هفته پیش

خیلی با خالم صمیمی ام

حالا دایی مادر شوهرم عروسیشه، منم دعوت کردن (عقدم) مادر شوهرم میگه باید بیای مادرم میگه زشته بری چطور میخوای تو روی خالت نگاه کنی

حالا موندم نمیدونم چیکار کنم

نمی‌رفتم خاله نزدیک تره تا دایی شوهر

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرشوهرخالت خیلی هم فامیلی نزدیکی نیس خودا تصمیم بگیرمیری یان

مامانم میگه انقدر با خالت صمیمی زشت میشه

حالا من خودم دوسدارم برم 

عروسی تو بهترین تالاره و با کلی تشریفات 😂

مادر همسرت میگه بااااید بیای؟!  کدوم باید؟!.  مگه اختیارت دست خواد نیست؟!

چرا همیشه دنبال حاشیه میرن بعضی ها

مگه میشه اختیارت دست خودت نباشه اگر نبود ک تاپیک نمیزدم مشورت بخوام

مامانم میگه انقدر با خالت صمیمی زشت میشه حالا من خودم دوسدارم برم  عروسی تو بهترین تالاره و ب ...

بدشم رفتی خالت کجاتورومیبینه هرچی هم نزدیک ولی پدرشوهرفامیل دوره اگ خالت درک وفهم داره ک زشت نیس بری وگرن نرو

من ک بودم میرفتم 🤕اگه هم نرفتی ب مادرشوهرت بگوماعزاداریم ورسم براینکه عروسی نریم😶

چرا همیشه دنبال حاشیه میرن بعضی ها مگه میشه اختیارت دست خودت نباشه اگر نبود ک تاپیک نمیزدم مشورت بخ ...

موضوعت حاشیه داره😊شبیه نون لواش که حاشیه داره. لطفا دیگه ریپلای نکن استارتر،دلم نمیخواد وقتی سعی دارم به کسی کمک کنم طلبکارانه باهام صحبت کنه... 

پس وقتی اختیارت دست خودته خیلی راحت بگو که نمیری. بقیه رو هم به خاطر حضور توی تاپیکت و کامنت گذاشتن اونم وقتی قصد کمک دارن بازخواست نکن.

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.