2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی هشت روز بعد امپول hcg

1833 بازدید | 17 پست

دوستان من ای ماه لتروزول خوردم روز سه تا هفت روزی دوتا همراه دوتا دگزامتازون .و روز هفتم یه دونه سینال اف زدم.و روز دوازدهم دوتا فولی خوب داشتم برام سه تا امپول hcgزد .امروز هشت روز از امپولا و هفت روز از رابطم گذشته بی بی چکم منفی شد بعضیا بوده تو این روزا مثبت بوده .ممکنه باردار باشم نشون نداده باشه و روز چهارده به بعد امپول نشون بده کسی اینطوری بوده؟

دلپیچه دارم تا نافم جوری فک میکنم دسشویی دارم ولی هیچی نیست دلپیچه قسمت رحم تا ناف تخمدونام میگیره ول میکنه .فقط چهار روز بعد امپول درد داشتم .دوباره امروزم تخمدون درد ضعیف همراه دلپیچه دارم .دو روزه هم گشنم میشه این دلپیچه ها چیه

اگرم امروز مثبت بود تاثیر آمپول بود و ربطی به بارداریت نداشت 

اینکه الان منفیه خوبیش اینه که موعدت اگر بی‌بی چک بذاری و مثبت باشه می‌دونی بارداری و تاثیر آمپول تو بدنت نیست 

و نکته بعدی اینکه اگر باردار باشی الان نشون نمی‌ده و خیلی زوده

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط سوالم اینکه که چرا بعد از آمپول زیاد رابطه نداشتی 

هشت روز از آمپول گذشته هفت روز از رابطه؟ 

کاش حداقل دو بار بعدش رابطه داشتی...

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷

من ماهی که باردار شدم اصلا درد شکم اینا نداشتم ولی ماه هایی که شکم درد و اینا داشتم باردار نبودم.

اصلا و اصلا به علائم توجه نکن.

و اینو هم بگم شما که انقدر پیگیری حالا حالا ها باردار نمیشی.

من سر بارداری قبلیم و هم سر این بارداریم ماهی که نا امید شدم و دیگه گفتم حالا حالا ها باردار نمیشم همون ماه دیدم حاملم

فقط سوالم اینکه که چرا بعد از آمپول زیاد رابطه نداشتی  هشت روز از آمپول گذشته هفت روز از رابطه ...

نه رابطه اولم وگرنه هر شب رابطه داشتم حتی برای محکم کاری به شوهرم ال کارتتین داد یه ساعت قبل رابطه بخوره تا اسپرمش حرکت قوی داشته باشه .اخه من شوهرم اینجا نیست بیست روز سرکاره ده روز خونه اولین بار بود زمان تخمک گذاری خونه بود بعدش بازم شرایطمون اوکی نمیشه باز از زمانش میگذره که میاد ولسه همین دکتر گفت واسه بارداری صددرصد دارو داد بهمون 

منم اونطوریم الان فکر کنم آمپولا  اینجوری میکنن البته من فردا موعدمه نمیتونم بی بی چک بزارم میترسم منم فقط با لتزول فولی خوب داشتم تب و لرز دارم   سه روزه داشتم از درد میمردم 

برای همسرت اگه زمان تخمک گذاری پیشت نیست خب نمی‌تونی یه ماه قرص بخوری پریودت رو تنظیم کنی جوری که وقتی همسرت هست تخمک گذاریت باشه؟ 

در مورد رابطه هم دیگه کافیه اگه هنوز هم دارید دیگه نداشته باشید، یا اگه دارید با کاندوم باشه

برای همسرت اگه زمان تخمک گذاری پیشت نیست خب نمی‌تونی یه ماه قرص بخوری پریودت رو تنظیم کنی جوری که وق ...

یه بار قرص خوردم جلوشو که نجرفت هیچ همون روز پریود شدم ده روزم طول کشید و بعدش من که ۲۶روزه بودم تا ۳۲روز پریود نشدم

منم دوازده روز از آمپول گذشته.همش حالت پریودی دارم تکرر ادرار دارم کمردرد هنوزم بی بی نزدم چون زوده ...

من الان دلدرد و دلپیچه کشتتم هشت روز دیگه تا پریود دارم