زهرا هستم مامان ی دختر ناز و دوقلو اسم دخترم رکسانا اسم پسرام دایان و دیان..دوقلوهام ارثی هستن چون منو ابجیم دوقلو هستیم از طرفی همسرم و داداشش دوقلو هستن رکسانا ۶ ساله هست پسرام تازه متولد شدن
یا قصد و غرضی دارن یا کمال گران که اون زیاد دست خودشون نیست ذاتیه نسبت به خودشونم همینن
دیروز رفتم شلوار بخرم فروشنده اشنا بود همش ی عیبی ازم میگرفت هنوز من جایی نرفتم اینطور باشه تجربه شد مغازه اشنا نرم
زهرا هستم مامان ی دختر ناز و دوقلو اسم دخترم رکسانا اسم پسرام دایان و دیان..دوقلوهام ارثی هستن چون منو ابجیم دوقلو هستیم از طرفی همسرم و داداشش دوقلو هستن رکسانا ۶ ساله هست پسرام تازه متولد شدن
عقده یا حسادت دارن...من کسی رو میشناسم اینقدر میشینه و برانداز میکنه آدمو تا یه چیزی برا گفتن پیدا کنه...الان جوری شده که خودش هرجا میره بدون اینکه از کسی نظر بخواد همه بهش میگن نقصاشو...
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
عقده یا حسادت دارن...من کسی رو میشناسم اینقدر میشینه و برانداز میکنه آدمو تا یه چیزی برا گفتن ...
همینه بخدا