2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ارهاهههههههه

خدایا نمیدونم دیگه به خودت قسم خسته امرو مُخـَم راه بِرے ، رو جِـنازَت پیادهِ رَوے میـڪُنَم..☠ღ  از‌هرجابیوفتـے #کـمـکت‌مـےکــنم‌بلند‌شی. #هرجا #جز‌چشمام🤜🤌 کآرما میگه؛هَرچه با هَر که کُنی بَر تو هَمان می‌گُذرد..  💥                         !س‍‌ل‍‌ام‍‌ت‍‌ی نَس‍‌ل‍‌ی ک‍‌ه #ع‍‌ُق‍‌ده ه‍‌اش‍‌و س‍‌َره #ریه ه‍‌اش خ‍‌ال‍‌ی‍‌ ک‍‌رد . . :)           دلم برا خودت برا تک تک حرف های تلخت تنگ شده عشق بی معرفتم💔🥀  ۱۴۰۱/۷/۴.                                                                میگذره تا بفهمے من واسہ داشتنت از خودمم گذشتم(:🖤   یکی نوشت) : یکی خوند) : یکی مرد) : یکی موند) : من می نویسم) : توبخون) : من میمیرم) : توبمون ~ 🖤) :️.           
برا خیلی ها آرزو مرگ کردم ولی زنده ان  پس به جای آرزوی مرگ برای اونا آرزوی آرامش برای خودم دار ...

یا دیدنش چجوری ارامش داشتع باشم حتی راه رفتنشم باعث حال بدم میشه 

دلیل تمام حال بدیام تو این دنیاست 

شده کسی واقعا روحمو نابود کرده و بشدت اذیت شدم ولی آرزوی مرگ نکردم براش...فقط آرزو کردم خدا یه جوری بهش بفهمونه چقدر منو رنجونده و پشیمونش کنه و...

خدای خوبم بابت تموووم مهربونیات ممنون😘😘🥰.تنهام نذار من از تنهایی خیلی میترسم🤲🙏
دقیقا الان توی این وضعیتم ولی به موقعش تلافی میکنم

بعضی وقتا میگم شاید ادم بدجنسی هستم ک این ارزو رو دارم براش

ولی پیش خودم میگم هرکس جای من بود این حجم از عذاب روحی تحمل نمیکرد شده سوهان روح و روانم دل مرده شدم هیچی نمیتونه خوشحالم کنه

چجور یه ادم میتونه حق خوشحالی و شادی تو این دنیا از کسی بگیره

بیشتراز اون از خدا شاکیم ک همچین ادمی گذاشته تو خانوادمون