melodi_dadfar مدیر استارتر عضویت: 1400/05/14 تعداد پست: 4148 عنوان خانم های کرد این کلمه یعنی چی؟ 993 بازدید | 10 پست یکی از فامیلای شوهرم کرد هستن هی سر هر کلمه بهم میگه نازارگم البته اگه اشتباه ننوشته باشم معنیش چی میشه ؟ میشه نازم یا چی؟ 😐 🥴 🙄 😑 \|/ \|/ \|/ \|/ \ / \ / \ / \ / آدم وقتی تو نی نی سایته👆 اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد 1402/02/28 | 11:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghoncheyekhabaloo عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 2563 یعنی عزیز دردونه گاهی به جای عزیزم که شما توی فارسی میگید ما میگیم نازارکم خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
im_ok عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 775 عزیزم آنکه از من تو گرفتی همه جانم بود... در ظاهر روی پاهایم ایستادهام. گاهی میخندم و گاهی گریه میکنم. اما حقیقت این است که خسته هستم. میخواهم فرار کنم. میخواهم بروم گم بشوم...
melodi_dadfar مدیر استارتر عضویت: 1400/05/14 تعداد پست: 4148 وقتی کسیو دوس داریم میگیم نازارگم از محبتشه حتما❤️ بله منم ایشونو خیلی دوست دارم صمیمی هستیم ولی روم نشد بپرسم اینو😅 😐 🥴 🙄 😑 \|/ \|/ \|/ \|/ \ / \ / \ / \ / آدم وقتی تو نی نی سایته👆 اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد
tanhatarinnnn33 عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 8988 وقتی کسیو دوس داریم میگیم نازارگم از محبتشه حتما❤️ نازارکم یا نازارگم؟ من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
ghoncheyekhabaloo عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 2563 نازارکم یا نازارگم؟ فکر کنم کرمانشاه و بعضی شهرا میگن نازارگمولی من سنندجی ام میگیم نازارکم خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟