2821
2789
عنوان

ارمایش بتا

202 بازدید | 40 پست

خانوما من از اول فروردین تا الان پری نشدم، سیزدهم اردیبهشت ازمایش بتا دادم منفی بود و دوتا امپول زدم برا اینکه پری شم که خب نشدم دیگه دیروز بی بی زدم مثبت شد 😍 ازمایش دادم بتام 566.50 شد، این بتا کمه به نظرتون زبونم لال خارج رحمی نباشه 😔 اصلا نمیدونم لقاح کی صورت گرفته چون پریودیام عجیب بهم خوردس، راهنماییم کنید ممنونتون میشم ❤️

خدایا شکرت ❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه فکر نکنم خارج رحمی باشه برای خارج رحمی بتا خیلی می‌ره بالا برای تو که عادیه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

تا سونو نرین اینجوری مشخص نمیشه هفته های بارداریتون،مبارکه عزیزم انشالله بسلامتی بگذرونید این دوره رو

با من برقص زیر بارون ، آهنگمونو زیر لب بخون ، با من برقص رو خاک و خون .....با من برقص ای هم نفس تا مرز جنون سرخوش و مست با من برقص🎭

واییییییییییی چقدر همه چیزت شبیه من بود😂نه گلم کم نیس منم دقیقا همینطوری شدم امپولم زدم برا پریودی& ...

عه جدی میگی،بتای شما چند بود ؟ من باز ۴۸ ساعت بعد باید مجدد تکرارش کنم

خدایا شکرت ❤️
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792