2777
عنوان

دلم براش تنگه💔🚶‍♀️

391 بازدید | 15 پست

‌ گ‍‌وره‍ ب‍‌اب‍‌ایِ غ‍‌رور ، م‍‌ن دل‍‌‌م‍ واق‍‌ع‍‌ا ب‍‌رات ت‍‌ن‍‌گ‌ش‍‌ده .🖤 ️ 

خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دلم براش تنگه

دیدنش حال مرا یک جور دیگر میکند حال یک دیوانه را دیوانه بهتر میکند...

خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش:)

منم دلم براش تنگه...ولی چیزی به اسم ترس تو وجودم ازش دارم 🙂💔

میدونی میترسی پیام بدی با سردی بعدش روبه رو بشی ترس من اینه💔

داشتم فکر میکردم بعضیامون خیلی بی‌رحمانه داریم

یه دردایی رو تحمل میکنیم، دردایی که خیلی بزرگ‌تر از

قد و قواره ماست، 

زورشون خیلی بیشتر از ماست، دردایی که هر بار از

خودت میپرسی چرا من؟! و هر بار جوابی که هیچوقت

پیداش نکردی غمگین و غمگین‌ترت میکنه..

دقیقاااا ترس منم همینه دیروز بعد ۸ ماه رابطه کات کردم باهاش و از همه جا بلاک کردمش

الان دلم میخاد برم بش پیام بدم اما می‌ترسم

🧡 
دقیقاااا ترس منم همینه دیروز بعد ۸ ماه رابطه کات کردم باهاش و از همه جا بلاک کردمش الان دلم میخاد ب ...

بلاک اشتباهه همیشه ی راهی رو بزار برای ی روزای ک فکرشو نمیکنی...!

ترس من از اینم بدتره 

موضوعش طولانیه ، اولین پسری بود که باهاش چت میکردم تجربه نداشتم ، گوشیمو ک هک کرد هیچی گفت میام آبروتو میبرم فلان میکنم و... خیلی میترسیدم ولی همیشه دوسش داشتم ، الآنم نمی‌دونم دوسش دارم یا نفرته یا چی،خیلی ازون موقع گذشته ولی همیشه دلم براش تنگ میشه

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
ترس من از اینم بدتره  موضوعش طولانیه ، اولین پسری بود که باهاش چت میکردم تجربه نداشتم ، گوشیمو ...

چرا هک کرد..فدای دلت بشم

بلاک اشتباهه همیشه ی راهی رو بزار برای ی روزای ک فکرشو نمیکنی...!

عصبی بودم نفعمیدم چکار میکنم الانم بیوگرافی گذاشته:  

لاشی فقط اونیه که همرو امتحان می‌کنه بعدش بهت میگه هشکی واسم تو نمیشه 💔 

🧡 
چرا هک کرد..فدای دلت بشم

خدا نکنه...عوضی بود دیگه 🙂 

ولی ازش ممنونم ، بعد اون دیگه عوض شدم نه اعتماد میکنم نه توقع اعتماد دارم ، انقد قوی شدم و بی احساس شدم که اگه سالهای سال حتی خانوادم رو نبینم یک ذره احساس دلتنگی نمیکنم...نمی‌دونم ولی قبل اون هیچوقت این آدم نبودم (:

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
خدا نکنه...عوضی بود دیگه 🙂  ولی ازش ممنونم ، بعد اون دیگه عوض شدم نه اعتماد میکنم نه توقع اعت ...

اجی میشع بگی چن سالته؟