2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لعنت به شیردهی لعنت به حس بد‌ کم شدن شیر و غصه هاش اه باز یادم اومد.بدوش گلم .مکمل اهن و کلسیم و شیر افزا بخور.دلستر و کباب و‌سوپ بخور ماساژ گرم بده برگرده انشالله

درخواست دوستی نمیپذیرم
ماهی بخور شیر و ارده خرما بخور انشالله برمیگرده استرس نداشته باش ازون سینه ک شیرش کم شده بیشتر بده ب ...

ماهی هفته ای۲ بار میخورم،یرو خرماام گفتم ب شوهرم بگیره،انشالله ک خوب بشم.بخداازبس حرصم دادن خانواده شوهرم اینطور شدم😪،یعنی امکان نداره ببینمشون و یچی نگن،الکی عیب رو بچه میذارن بخدا بچم سالم سالمه.اولا هم همش میگفتن توشیر نداری یا شیرت سیرش نمیکنه،بخداانقدرشیرم زیادبود ک پدشیردهی هم میذاشتم باز لباسام خیس میشدن،انقدرحرصم دادن باحرفاشون تااینطورشدم

لعنت به شیردهی لعنت به حس بد‌ کم شدن شیر و غصه هاش اه باز یادم اومد.بدوش گلم .مکمل اهن و کلسیم و شیر ...

بخدا ازبس حرصم دادن اینطور شدم. باشه ممنونم عزیزم انشالله.

شیر افزا تاثیر داره؟

بخدا ازبس حرصم دادن اینطور شدم. باشه ممنونم عزیزم انشالله. شیر افزا تاثیر داره؟

کپسولش تاثیر داره.دم کرده ی رزماری.پودر نارگیل و مغز تخمه افتابگردون.توی تمام چیزایی که همه میگفتن اینا برت من معجزه بود.نمیدونی چقدددد متنفرم از شیردهی.هشت ماه تمام با شیر کم مجبورم کردن شیر خودمو بدم روزی هزار تا چیز و شیر افزا میخوردم بلکه دخترم سیر شه دیگه بیخیال شدم .اینا رو بخور گلم زیر دوش ماساژ بده و یکم بدوش توکلت به خدا

درخواست دوستی نمیپذیرم
ماهی هفته ای۲ بار میخورم،یرو خرماام گفتم ب شوهرم بگیره،انشالله ک خوب بشم.بخداازبس حرصم دادن خانواده ...

بخدا همه اینارو ک میگی منم گذروندم درکت میکنم خانواده شوهر منم انگ میزاشتن رو بچه رو شیر مت ک شیر کمه منم پد شیری میذاشتم‌ بازم لباسم خیس میشد 

بخدا همه اینارو ک میگی منم گذروندم درکت میکنم خانواده شوهر منم انگ میزاشتن رو بچه رو شیر مت ک شیر کم ...

😪مدیون بچمن بخدا ک روزیشو قطع کردن،بیچاره اگه شیرم خوب نشه با یکی ک سیر نمیشه باید بهش شیر خشک بدم،باز ببینم میخوره یا ن.خداازشون نگذره